Egységben a sokféleség.

Szórakozás

2015-ös szilveszteri ajánlatok: hol érdemes az év utolsó napját tölteni?

2015-ös szilveszteri ajánlatok: hol érdemes az év utolsó napját tölteni?

A szilveszter az év második legkülönlegesebb ünnepe az évnek. Ilyenkor lezárul egy időszak és mindenki a megújulásra és az új lehetőségekre készül. Az emberek többsége igyekszik különlegessé és felejthetetlenné tenni ezt a napot. Van aki otthon ünnepel, van aki szórakozóhelyen és van aki szállodában. Az utóbbiaknak rengeteg lehetőséget kínálnak itthon a hotelek, szállodák.

A négycsillagos Abacus Hotel Budapesttől nem messze található, 3 nap és két éjszaka teljes ellátással , wellness lehetőséggel és szilveszteri brazil táncshow-val várja a vendégeit mindössze 72.990 ft fejében 2 főre. Romantikázni vágyóknak gyertyafényes fürdőzés,  családosoknak gyermek disco is rendelkezésre áll. Mindemellett folyamatosan friss forralt bor és büféreggeli kenyérkülönlegességekkel kínálják.

A Hotel Wellamarin időutazásra hívja a kikapcsolódni vágyókat, idén az ókori Görögországba repíti Önöket szilveszter éjszakáján. A három emeletes szórakoztató helyiségeket a következőképpen rendezik be:

  • 1. emeleten Aphrodité terme található a szerelem jegyében. Itt friss szerelmeseket vagy régi de még mindig érzelmektől lángoló párokat várnak.
  • A 2. szinten Héra istennő a családi tűzhely védője lakosztály található itt legfőképpen a családokat várják meghitt és szórakoztató programokkal.
  • A 3. rész Athene a művészetek istennőjének birodalma. A bölcs és tudásra vágyó személyeket várják akár egyedül akár párban. Egy éjszaka és két nappal 28.990 Ft-ba kerül.

Ha nem szeretné itthon tölteni az év utolsó napját akkor erre is van megoldás. Számos utazási iroda kínál ilyenkor last minute akciós utakat. Érdemes felkeresni ezeket a cégeket és árajánlatot kérni.

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

©2024 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.