Egységben a sokféleség.

Mindennapok

Bravecto tabletta kutyáknak hol kapható?

Bravecto tabletta kutyáknak hol kapható?

A nyári hónapokban négylábú kedvenceink rendszerint sokat tartózkodnak a szabadban. Gyakran magunkkal visszük a kutyákat természetjárás, kirándulás alkalmával, sőt, ma már hazánkban is több olyas strand elérhető, ahol a tappancsossal együtt úszhatunk. Amint azonban a természetben töltjük az időt, számolni kell az élősködőkkel, melyek akár komoly megbetegedést is okozhatnak az állatnak.

 

Míg emberként a vízpartokon főként a szúnyogokkal gyűlik meg a bajunk, addig kedvenceink a bolhák és a kullancsok által jelentett egészségügyi kockázatoknak kitettek. Erről az oldalról olyan tablettát rendelhetsz a kutyusodnak, amely megvédi a nyári időszakban hemzsegő élősködőktől. Fontos, hogy a jó minőségű állateledelen és a friss vízen kívül erre is odafigyelj, hiszen csak így óvhatod meg négylábú barátodat.

 

S hogy hova érdemes vinni az ebet a nyári hőségben? Fonyódon például állatbarát strand várja a gazdikat és kedvenceiket, akik együtt úszhatnak a Balatonban. Ne feledkezz meg arról, hogy a kutya számára mindenképpen vigyél magaddal olyan tálkát, amelyben friss vizet tudsz neki adni, hiszen a nagy melegben igencsak megszomjazik majd kedvenced. Ha nem szeretnéd éttermi koszttal etetni, akkor ne hagyd otthon tápját sem, ugyanis a közös móka és az úszás meghozza majd étvágyát.

 

Amint a hőmérő higanyszála lentebb kúszik, akkor már a strandokon túl az erdei séták és a természetjárás is kitűnő program lehet mindkettőtök számára. Az autóutaktól és vasúttól távol akár szabadon is engedheted a jószágot, aki garantáltan élvezni fogja a póráznélküliség nyújtotta szabadságot. Fontos tudnod, hogy a bolhák és a kullancsok utószezonban is gondot okozhatnak, ezért gondoskodj arról, hogy a megfelelő készítménnyel biztosíts ellenük védelmet kedvenced számára. Akár az internet kínálta kényelmet kihasználva is beszerezheted a szükséges tablettákat, amelyek megóvják majd az ebet a betegséget okozó élősködőktől. Bolha esetén fekvőhelyét is cseréld le, vagy mosd ki magas hőfokon, ezzel a visszafertőződés ellen téve.A kutyáddal való közös programok még szorosabbra fűzhetik kapcsolatotokat, és új színt vihetnek a hétköznapokba. Felelős állattartóként a gondozás mellett kedvenced lelki egyensúlyáról is érdemes gondoskodnod.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.