Egységben a sokféleség.

Egészség

Fogyás és egészség – Így szabaduljon meg a kilóktól!

Fogyás és egészség – Így szabaduljon meg a kilóktól!

A strandszezon idején egyre többen szeretnének gyorsan megszabadulni a felesleges kilóktól, de érdemes tisztában lenni azzal, hogy a túlsúly nem csak esztétikai problémát okoz. A fogyás és az egészség egymással egyenes arányban alakulnak, ugyanis bizonyított tény, hogy a kilók leadására a legtöbb betegség pozitívan reagál. A depresszió tünetei enyhülnek, a szív-, és érrendszeri megbetegedések kevés eséllyel súlyosbodnak tovább, nő a libidó, és a mozgásszervi problémákat is elfelejthetik az érintettek.

Megéri tehát fogyókúrába kezdeni, de ajánlott olyat választani, amit tartható is. A fogyás és egészség csak akkor járnak együtt, ha nem drasztikus módszerek mellett dönt, hanem odafigyel szervezetének megfelelő ásványi anyag és nyomelem ellátottságára. A gyors, látványos eredményeket ígérő csodamódszerek helyett javasolt a komplex életmódváltás, melynek a rendszeres testmozgás is részét kell, hogy képezze.

Nagy túlsúllyal a futás egyáltalán nem javasolt, hiszen nagymértékben terheli az ízületeket. Helyette az úszás, a szobabiciklizés, ellipszis tréneren való edzés, valamint a súlyokkal történő mozgás is ajánlottak. Ha lehetősége van rá, kérje személyi edző segítségét, aki étrendjét és a mozgást is egyéni adottságainak megfelelően állítja majd össze.

A fogyás és egészség általában mindig összetartoznak, hiszen a kilók leadásához szükséges táplálkozásra odafigyelés okos döntésekkel az általános egészségi állapotot is javítja. Mozogjon minden nap legalább 30-60 percet, és változtassa meg gyökeresen étkezési szokásait! A jobb közérzet miatt garantáltan megéri!

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.