Egységben a sokféleség.

Mindennapok

Ma már sokan női borbélyhoz járnak

Ma már sokan női borbélyhoz járnak

Nem kell meglepődni azon, hogy a férfiak zöme inkább női borbélyt választ magának. Ennek talán lelki okai is lehetnek. A hölgyek talán megbízhatóbbak, esetleg jobban követik a divatot. Az A76 borbélyszalonban hölgyek fogadják a férfi vendégeket. A szalon neked is biztosan útba esik, ha a belvárosban akad dolgod, hiszen az Oktogontól mintegy 7 perc sétára már meg is érkezel a szalonba.

Két borbély hölgy is fogadja a vendégeket, így biztos lehetsz abban, hogy szabad időpontban nem lesz hiány. Itt nem kell heteket várnod arra, hogy kapj egy szabad időpontot borbélyodhoz. A lányok különleges szakáll- és haj kombókat készítenek, amelyek természetesen mindig az adott divatnak megfelelőek. Ha te nem is tudod a legújabb trendet, ők biztosan felvilágosítanak majd és javaslatot tesznek akár egy új image kialakítására is. Hajvágás, szakállvágás, de még hajfestés is elérhető a széles szolgáltatáspalettán. Ide csak el kell menned és máris megújult külsővel vehetsz részt a másnapi vagy még az aznapi tárgyaláson. A barber shopban természetesen kozmetikus is csatlakozott a lányokhoz, így nem jelenthet problémát, ha nyár előtt úgy döntesz, megszabadulsz egy-két nemkívánatos szőrszáltól. A strandokra is sokkal jobb úgy kimenni, ha nem szőrös a hátad és az arckezelések is sokat lendítenek a külsőn.

A weboldalon keresztül is tudsz időpontot foglalni, így nem szükséges telefonálnod sem. Az időpontfoglalás nagyon egyszerű, hiszen csak ki kell választanod a számodra megfelelő napot a naptárban és bejelentkezni személyes borbélyodhoz és kozmetikusodhoz. Ma már nagyon gyorsan és egyszerűen intézheted a hajvágást és a szakállnyírást is, hiszen a régi időkre jellemző lassúság már a múlté. A borbély hölgyek tisztában vannak azzal, hogy az idő pénz és mindenkinek egyre kevesebb a szabadideje. A borbélynál eltöltött idő kellemesen fog telni, hiszen a lányok akár kávéval is megkínálnak.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.