Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Xbox One vagy PS4, melyik a jobb?

Xbox One vagy PS4, melyik a jobb?

Jelenleg a játékvilág talán egyik legnagyobb és legmegosztottabb kérdéseinek egyike az, hogy vajon az Xbox One, vagy netán a PS4 tölti be a konzolok között a legjelentősebb szerepet ?

Egy átlag vásárlónak a legfontosabb adatok talán az ár, a megbízhatóság, és a minőség. Ezek alapján lehetetlenség lenne a döntés, ugyan is az áruk közel teljesen megegyező, a felépítésük hasonló. A megjelent játékokat mind kettőjük látszólag azonos szinten futtatja. A furfangosabbak már mélyebbre néznek, és elkezdik belülről is szemlélni a gépeket a választás során. Sajnos sokaknak ez sem segít, mivel itt sincs lényegre törő, tárgyilagos változás a két konzol között.

Látszólag mind a Microsoft, mind a Sony megtette a kellő lépéseket, az újdonságok felé. Az Xbox One Kinectje például lenyűgöző változásokon esett át, viszont a PS4 se maradt alul kontrollerén elhelyezett “Share” gombjának köszönhetően, amellyel akármikor közvetíthetjük játékunkat barátaink felé, vagy a “PS Plus” nevű szolgáltatásának tovább fejlesztésével, ami immár sokkal nagyobb örömet tud szerezni a felhasználóknak.

Az interneten rengeteg tapasztalatot lehet olvasni a már választásra jutott, büszke tulajdonosoknak hála. Ezek összességében azt taglalják, mint ha a PS4 picivel hangosabb lenne és hamarabb melegedne fel verseny társával szemben, viszont ellenben sokkal letisztultabb, könnyebben kezelhető, felhasználó barátabbnak tartják.

A kifejezetten nehéz és kínzó Xbox One vagy PS4 kérdésben talán tényleg csak egy igazán nyomós érv segíthet, mégpedig az, hogy melyik gyártónak az Exkluzív játékait szeretjük jobban.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2018 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.