Egységben a sokféleség.

Impresszum

euvonal

Mi az EUVONAL.hu?

Az EUvonal.hu – EU információs honlap egy közösségi kezdeményezés amelynek célja hogy információkat osszon meg az EU-s mindennapok (munkavállalás, nyugdíj, egészségügy, stb) területén. Kérem böngésszen oldalunkon és lépjen velünk kapcsolatba amennyiben visszajelzést szeretne adni a publikált tartalmakkal kapcsolatban vagy hirdetni szeretne a weboldalon.  A weboldalra vonatkozóan az alábbi tájékoztatás érvényes.

Elérhetőségek:

E-mail: szerkesztoseg@euvonal.hu
Internet: www.euvonal.hu
Facebook: Facebook.com/Euvonal.hu

Jogi felelősség

A honlapot magánszemélyek üzemeltetik, nem állami szervezetek. Az itt található anyagok a közösség által beküldött információkra épülnek és a látogatók általános tájékoztatását szolgálják. Célunk, hogy ezen információk mindig naprakészek és pontosak legyenek. Az EUvonal.hu által közölt információk tartalmáért és felhasználásáért az Üzemeltető nem felel.

A honlapon és az EUvonal.hu cikkeiben található információk:

  • általános jellegűek és nem egyes személyek, illetve szervezetek specifikus körülményeire vonatkoznak
  • sokszor hivatkoznak olyan külső honlapokra, amelyeket állami szerv felügyel, de ezen oldalak tartalmáért az Üzemeltető nem vállal felelősséget
  • nem szakmai vagy jogi tanácsadásra szolgálnak
  • beküldött cikkekre és hírekre épülnek és azok tartalmáért vagy az azokból eredő károkért az Üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget
  • nem tükrözik a Külügyminisztérium, az Európai Bizottság, az Európai Parlament vagy bármilyen más szerv álláspontját

Az EUvonal.hu által publikált anyagok, illetve információk hivatalos ügyekben nem használhatók fel, azok kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az EUvonal.hu honlapján található anyagok az Üzemeltető tulajdonát képezik. Az anyagok egy része az EUvonal szerkesztőségének előzetes engedélyével a forrás megjelölésével nem kereskedelmi célokra felhasználható, ha erre vonatkozó egyéb utalást a szöveg nem tartalmaz.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.