Egységben a sokféleség.

Egészség

A lábszárfekély kezelése nem gyerekjáték! Gyógyulás egy svájci terápiával.

A lábszárfekély kezelése nem gyerekjáték! Gyógyulás egy svájci terápiával.

A lábszárfekély okozta kínzó tüneteket sokan ismerik, ám a gyógyulás korántsem olyan egyszerű, mint azt gondolnák. A boka környékén megjelenő seb a megfelelő kezelés hiányában egyre nagyobb lesz. A nedvedző, látványában sem túl szép terület folyamatos fertőzésveszélyt jelent az egész szervezet számára, ráadásul komoly fájdalmat is okoz a mindennapokban. Az érintettek részéről jogosan merül fel a kérdés,  hogy létezik-e egyáltalán olyan megoldás, mely gyorsan és hatékonyan vethető be az állapot javítása érdekében. Harmónia Centrum egy Svájcban kifejlesztett, úgynevezett lökéshullám terápiával gyógyítja a lábszárfekélyt, az eredmények pedig valóban elképesztőek.

A fekélyes sebek főként a rossz vérellátottságú bokai területeken jelennek meg. A háttérben számos olyan betegség állhat, melyek a lakosság nagy részét érintik. A cukorbetegség komoly kockázati tényezőnek számít. Magyarországon körülbelül másfél millió ember érintett ilyen vagy olyan módon a diabétesz által, közöttük azonban sokan vannak, akik nem is tudnak betegségükről. A vénás keringési rendellenesség szintén fekélyesedéshez vezethet egy idő után, de a magas vérnyomás és koleszterinszint, a szív-, vagy veseelégtelenség, és akár a rosszindulatú daganatok is magukban hordozzák a betegség kockázatát. A már kialakult lábszárfekély esetében azonban létezik megoldás, mely már számtalanszor bizonyította hatékonyságát.

A lökéshullám terápia segítségével a kezelt területen javul az anyagcsere, mely a vérkeringés élénkülését hozza magával, ez pedig végső soron sejtképződéssel és sebgyógyulással jár együtt. Mivel folyamatosan újabb és újabb sejtek képződnek, így a seb egyre kisebb lesz, végül teljesen meggyógyul. A tapasztalatok azt mutatják, hogy egyetlen otthoni kezelési módszer sem veheti fel a küzdelmet a lökésterápia eredményességével.

Fontos, hogy időben forduljon szakemberhez, hiszen így gyógyulás időszaka gyorsabb és eredményesebb lesz. Mindemellett nem lehet elégszer felhívni a figyelmet az egészséges életmód fontosságára, ugyanis az egészséges táplálkozással és rendszeres testmozgással nem csak a lábszárfekély, de az azt kiváltó súlyos betegségek is megelőzhetőek. A kezelés során is nagyon fontos az egészséges életmódra való odafigyelés, hiszen ez az egész szervezet általános állapotára pozitív hatással van.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.