Egységben a sokféleség.

Egészség

A zsírlerobbantó diéta – tényleg létezik?

A zsírlerobbantó diéta – tényleg létezik?

A végtelen óraszámban eltöltött ülés a munkahelyünkön vagy akár otthon, bizony zsírlerakódáshoz vezet. Ez nem csak esztétikai, hanem a későbbiekben komoly egészségügyi kockázatot is magában hordoz. Várható a magas vérnyomás vagy a cukorbetegség kialakulása is. Ma már számtalan mozgásprogram létezik, de sokan elkezdik, majd feladják és abba is hagyják, hiszen hirtelen túlterhelik magukat. Életmódváltás csak egyféleképpen érhető el: megfelelő diétával és testmozgással.

Az Intenset kimondottan zsírlerobbantó diéta, amelyet ma már a sport területén is előszeretettel alkalmaznak, hiszen sok olyan sportág van ahol fontos a kinézet és a teljesítmény is. Kifejezetten az Intenset mozgástípushoz tervezték a diétát, amely támogatja a fogyást, a szálkásodást és a zsírégetést. Ennél a diétánál nagyon fontos, hogy tartsuk be az összes pontját, különben eredménytelen lesz. A fogyáshoz szükséges az edzés, de az edzéshez szükséges az energia. Az Intenset diéta pontosan ebben tud segíteni, hogy mindennek megfeleljünk.

A hölgyek számára a diéta 1600 Kcal, 175 gramm fehérje és 140 gramm szénhidrát elfogyasztását jelenti naponta. Ugyanez a férfiaknál már 1800 Kcal, 190 gramm fehérje és 160 gramm szénhidrát. Mind a két nemnek eltérő a vitamin és az ásványi anyag szükséglete ezért fontos a mennyiségek pontos betartása. A módszer alappillére a kalória számolás. Tehát pontosan annyit szükséges elfogyasztani, ami kellő energiát ad ahhoz, hogy izmaink működjenek. 30 perc gyaloglással 170 kalóriát tudunk elégetni, fél óra kocogás pedig 220 kalóriát képes elégetni. Akik kedvelik az ugrókötelezést azoknak fontos infó, hogy 30 perc után 300 kalóriát tudunk elégetni. A tartós fogyáshoz minden izmot meg kell mozgatni, nem elég csak egyfajta edzést végezni. Ha két hétig sétálunk minden nap fél órát az biztosan nem lesz elég a fogyáshoz. Az izzadás és a pulzus 100 fölé emelkedése az igazi edzés és annak már biztosan lesz látványos eredménye is. Az Intenset diéta fehérjéket és aminosavakat tartalmaz, amely megadja az energiát az izomépítéshez. A protein diéta segítségével akkor is fogyunk, amikor nem mozgunk, hiszen a fehérje emésztés is energiát igényel. Érdemes kipróbálni a fehérje shake-t, amely nagyon sok ízben kapható.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.