Egységben a sokféleség.

Pénzügyek

Adni jó – Ajándékötletek karácsonyra

Adni jó – Ajándékötletek karácsonyra

Még nem késő elindulni ajándékvásárlásra. Ha már nagyjából tudjuk, kinek mit vegyünk, nyert ügyünk van. Ha még nem tudjuk, akkor gondolkodjunk el, milyen embereknek adunk ajándékot, mit szeretnek csinálni, esetleg mik a vágyaik, persze amit teljesíteni is tudunk. Talán néhány ötlet még a segítségünkre lehet. Persze azért csak annyit vásároljunk, amennyit enged a pénztárcánk is.

Ha tudjuk a barátunkról vagy az egyik családtagunkról vagy ismerősünkről, hogy fontos neki az otthona hangulata, szereti az olyan ajándékokat, melyeket kirakhat a falra vagy valahova, mely dekoratív is ráadásul. Akkor lepjük meg egy ilyen ajándékkal. Például egy mutatós de olcsóbb lámpával. Szép is és hasznos is.

Társasjátékot is lehet ajándékozni, hisz sokan szeretik még az ilyen játékokat a felnőtt koruk ellenére. Baráti összejövetelkor mindig izgalmas programot ígér egy-egy ilyen társasjáték. Például darts játék vagy monopoly, hogy csak néhányat legyen megemlítve.

Egy készségfejlesztő interaktív könyv is remek ajándék lehet a kisgyerek számára például. A sok unalmas könyve mellett igazán értékes órákat tölthet el vele, mely fejleszti is a képességeit. Melyet nem nagyon fog a sarokba dobni.

Ha ügyesek vagyunk, saját kezűleg is összehozhatunk valami szépet, akár egy egyedi ékszert, vagy könyvjelzőt, vagy bármi mást. Érdemes nekiállni, ha van bennünk némi kreativitás. Az internet segítségével bátrabban készíthetünk bármit, amihez úgy gondoljuk, meg tudunk vele birkózni.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.