Egységben a sokféleség.

Pénzügyek

Gyors személyi kölcsön – ha sürgősen kell a pénz!

Gyors személyi kölcsön – ha sürgősen kell a pénz!

Hirtelen jött anyagi gondjai támadtak? Amikor sürgősen kell a pénz, akkor akár 50-100 ezer forint is jól jöhet, főként, ha azt mihamarabb kézhez kaphatja. Ma már a hitelintézetek kínálatában is számos lehetőség kínálkozik azok számára, akik napokon belül szeretnének hozzájutni egy bizonyos összeghez, és nem kívánnak, vagy nem tudnak ehhez fedezetet, kezest felajánlani. A gyors személyi kölcsön megoldást jelenthet azokban a helyzetekben, amikor a szükséges pénz előteremtése másként nem lehetséges.

Természetesen a felvehető összeg nagysága függ a jövedelemtől, és egyes hitelintézeteknél attól is, hogy volt-e már ügyfél a kölcsön kérelmezője. Kiebb összegekhez akár néhány órán belül is hozzájuthat, ajánlattól függően otthonában, készpénzben is. Vannak olyan gyors személyi kölcsön megoldások is, melyek még munkáltatói igazolást sem kívánnak meg, sőt a bankszámla sem feltétel.

Mielőtt azonban letenné voksát egyik vagy másik csábítóan hangzó gyors személyi kölcsön ajánlat mellett, érdemes elolvasnia az apróbetűs részeket, és tájékozódnia a várható költségekről.  A kedvező ajánlatok általában magas THM-mel járnak együtt, így könnyen lehet, hogy akár másfélszer akkora összeget is vissza kell majd fizetnie, mint amit ténylegesen felvett.

Az otthoni szolgáltatás díja szintén nem olcsó, de ha kényelmesen szeretné megoldani a gyors személyi kölcsön felvételt, akkor ezzel a kiadással is mindenképpen számolnia kell. Mielőtt az első ajánlatra igent mond, érdemes segítségül hívnia a világháló hitelezéssel, kölcsönökkel foglalkozó oldalait, vagy a hitelintézetek honlapjait!

hozzászólások

Hozzászólások

 • olga varadi szerint:

  pezre van susgem gyorsan 1000eurot akarok ki veni kolcsont
  cseken fizetem

 • Szóljon hozzá!

  Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  ©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.