Egységben a sokféleség.

Egészség

Hogy kell fogyni egészségesen? Itt van néhány ötlet

Hogy kell fogyni egészségesen? Itt van néhány ötlet

Bizony vágyunk arra, hogy karcsúbbak legyünk. Nem lehetetlen, el lehet érni, csupán tűzzünk ki reális célt, valamint hogy mindenképpen egészséges utat válasszunk. Csupán néhány ötlet következik, melyek irányadók lehetnek.

Sokan eszeveszett koplalásba kezdünk, mikor észrevesszük, hogy nem, vagy alig jön ránk a kedvenc nacink. Pedig ez egyáltalán nem megoldás. Amit tehetünk, hogy kikérjük a háziorvosunk véleményét arról, mennyit kellene leadnunk. Mivel a sontsoványság egyáltalán nem azonos az ideális testsúllyal. Sokkal inkább azzal, amikor tevékenyek, energikusak és persze egészségesek vagyunk.

Vezessünk naplót, mit eszünk, mit sportolunk, hogyan zajlik a fogyókúra. Ha sikereket érünk el, bátran dicsérjük meg magunkat. Amikor visszaolvassuk, növelheti az önbizalmunkat, segíthet a fogyásban.

Néha, amikor a hét végefelé vagyunk, és elértük a heti célunkat, például sikerült leadnunk fél kilót, akkor ajándékozzuk meg magunkat. Lehet egy könyvvel, egy film megnézésével, vagy egy fürdővel is.

Ha farkaséhesek vagyunk, együnk kis sajtkockákat paradicsommal, vagy főtt tojást paprikával. Esetleg joghurtot bármilyen gyümölccsel, vagy túrót sárgarépával. Ezek az ételek, ételkombinációk hosszan tartó teltségérzetet biztosítanak számunkra.

Az egészséges fogyàs sosem megy gyorsan, az egy hosszabb folyamat. Nem szabad feladni már az elején, ha nem látunk gyors eredményeket. Ha rendszeresen mozgunk és változtatunk az étrendünkön, akkor elérhetjük a célunk akár már fél év alatt is.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.