Egységben a sokféleség.

Egészség

Itt mozognak jelenleg a gyógytorna árak Budapesten

Itt mozognak jelenleg a gyógytorna árak Budapesten

Az olyan oldalakon, mint a gyogytornaszom.hu könnyen megnézheti, hogy jelenleg hol tartanak a gyógytorna árak Budapesten. A Batthyány térnél állapotfelméréssel, az okok gyógyításával, 8 féle kezelés közül lehet választani. A gyogytornaszom weboldalon minden kezelés ára megtekinthető, hiszen itt nem árulnak zsákbamacskát. A gerincsérvet, az isiászt, a lumbágót is meggyógyítják. Nem a tünetek kezelésére összpontosítanak, hanem megkeresik az okokat és megszüntetik a fájdalmakat. Az itt dolgozó gyógytornászok átlagosan 13 éve kezelik a betegeket. Az előzetes időpontegyeztetésnek köszönhetően nem kell hosszabb várakozással számolni egy kezelés alkalmával sem. Mára már 1000 feletti gyógyult esettel büszkélkedhetnek az itt dolgozók. 8700 Forintos órabér mellett Budapest központjában várják a betegeket.

A manuálterápia során kézzel végzett speciális műfogásokat alkalmaznak és így kezelik a gerincoszlopot alkotó csigolyák közti izületeket valamint ezen keresztül gyógyítják a gerinc környékén megtalálható izmok problémáit. A kezelés során enyhülnek a derék-, hát-, nyak- és váll fájdalmak. Sikerrel alkalmazható a manuálterápia a váll-, térd-, bokafájás esetében is. A kezelések során a Barvicsenko-módszert alkalmazzák, hiszen ez egy sokoldalú terápiás módszer. Jellegzetessége, hogy a terapeuta a saját testsúlya erejét veti be kezelés közben. Ma már a Semmelweis Egyetemen posztgraduális képzésnek nyilvánították a Barvicsenko-módszert.

A McKenzie féle terápia mára már világszerte elismert és közkedvelt fizioterápiás eljárás, amelyet a gerinc- és végtagízületekkel kapcsolatba hozható fájdalmak esetében kezelésként alkalmazzák. Robin McKenzie az 1980-as években Új-Zélandon dolgozó gyógytornász, aki a módszert kidolgozta. A módszer röviden az MDT, azaz a Mechanikai Diagnózis és Terápia. A páciensek többsége pozitív tapasztalatokkal távozik a rendelőből a kezelések után. Porckorongok kopásánál és a különféle gerincfájdalmak gyógyítására szolgál. Enyhe sérvesedések esetén, illetve akkor alkalmazzák amikor a porckorongok belső kocsonyás magja még nem szakadt ki a külső gyűrűből. Kitüremkedésekor az McKenzie terápia még segíthet. A terapeuták személyre szabott kezelési tervekkel várják a betegeket. Az alapos állapotfelmérésnek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy mindig a megfelelő terápiát kapjuk a gyógytornászoktól.

 

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.