Egységben a sokféleség.

EU - Magyarország

Karácsonyi ajándék ötletek: mivel ajándékozzák meg szeretteiket

Karácsonyi ajándék ötletek: mivel ajándékozzák meg szeretteiket

A karácsony az év legszebb ünnepe. Sajnos az elmúlt időszakban sok családban elment a rossz út felé. Inkább már a méregdrága személytelen ajándékokról szól mintsem az ünnepségről. Sok rokon azt sem tudja, hogy mit adjon szeretteinek ilyenkor , majd jönnek a tusfürdős és egyéb bolti ötletek. Holott ez a szeretet ünnepe, elsőbbséget kellene élvezzenek a közös családi ebédek és beszélgetések.

Az egyedi dolgoknak sokkal jobban örülnének, mint a két perc alatt lerendezett megvásárolt holmiknak. Egy fényképalbumtól, egy saját kézzel készített ékszertől vagy kispárnától biztosan boldogabbak lesznek a szeretteik.

Ha valaki tud kötni vagy hajlandóságot mutat arra, hogy rövid időn belül elsajátítja ezt a kikapcsolódási formát, akkor még több ötlet tárul elé: köthet sálat, egyedi mellényt.

Remek ajándék lehet még a házilag kézzel készített bonbon többféle formában és ízben is.

Amennyiben nagyon kevés pénz áll a rendelkezésre akkor elég csak egy írható cd-t vásárolni ugyanis egy zenei lista összeállítása is kiváló meglepetés, melyet lehet tarkítani karácsonyi dalokkal is így biztosan maradandó emlék marad.

Bármely ötlet mellett teszi is le a voksát, tartsa mindig észben, hogy nem az ajándék hanem a gesztus a legfontosabb. Mondja el mindenki a szeretteinek, hogy mennyire fontosak és mennyire szeretik őket. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.