Egységben a sokféleség.

Egészség

Mellnagyobbítás esetén érdemes megfontolni a „félig izom alá” opciót

Mellnagyobbítás esetén érdemes megfontolni a „félig izom alá” opciót

A vonzó, nőies megjelenés szerves részét képezi az, mennyire vagyunk elégedettek külsőnkkel. A legtöbben megtaláljuk azokat a területeket, melyek nem nyerik el tetszésünket. Míg a testalkaton vagy a bőr ápoltságán nagyobb gond nélkül változtathatunk, addig bizonyos adottságainkat kizárólag a plasztikai sebész szikéje alakíthatja át. Tipikusan ilyen a mellnagyobbítás, amely évek óta töretlen népszerűségnek örvend a nők körében.

 

A telt, dús keblek mindig is a nőiesség szimbólumainak számítottak. Ugyan a kifutókon uralkodó trendek időről-időre változnak, de ha a férfiakat kérdeznénk meg arról, milyen formák vonzóak számukra, akkor a kebelméretet illetően szinte biztosan a kerekded és méretes mellekre esküdnének. Bár egy hosszú távú kapcsolatban egyéb tényezők is kiemelt szereppel bírnak, de mégsem mehetünk el a szexuális vonzerő és a csábos vonalak kérdése mellett.

 

A plasztikai sebésszel történő, műtétet megelőző konzultációk során nem csak arról születik majd döntés, hogy kerek vagy csepp formájú implantátumra essen a választás, de a szakmai szempontokat figyelembe véve annak behelyezési helyéről is. Az alkati adottságok függvényében kerülhet az implantátum az izom alá vagy az izom fölé, de egyfajta alternatívát kínál a részben izom fölé való beültetés is. A bemetszések helyét és a végeredmény természetességét illetően is fontos szerep jut mindezeknek.

 

A mellnagyobbítás Dr. Falus rendelőjében a legnagyobb körültekintéssel történik. Napjainkra lejárt azoknak a plasztikai beavatkozásoknak a kora, amelyek nem passzolnak a testalkathoz. A legjobb szakemberek kizárólag olyan változtatást vállalnak el, amely adott esetben indokolt lehet. A cél leginkább a természetesség, de ha a páciens a klasszikus méreteknél nagyobb keblekre vágyik, akkor is ajánlott az ésszerűség határain belül maradni. A testalkathoz nem illeszkedő mellméret a későbbiekben akár komoly hát-és vállfájdalmakat okozhat, hogy az esztétikus megjelenés hiányosságairól már ne is szóljunk.

 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a mellnagyobbítás nem véletlen a leggyakrabban igényelt műtét a klinikákon, hiszen a nők nagy százaléka elégedetlen természetes adottságaival. Miért ne hívhatnánk hát segítségül az orvostudomány által elért eredményeket, ha ezzel jobb életminőséget tudhatunk magunkénak?

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.