Egységben a sokféleség.

EU - Magyarország

Milyenek a magyarok külföldi szemmel?

Milyenek a magyarok külföldi szemmel?

Gondoljunk csak bele… Mi magunk is akárhányszor egy számunkra idegen országot tervezünk meglátogatni , általában szeretünk előtte hiteles forrásból meggyőződni az ottani dolgok menetéről, körforgásáról. Mi magunk is szívesen tájékozódunk például egy nyaralás előtt, hogy a kiszemelt országban milyenek az árak, a tömegközlekedések, vagy ami még ezeknél is fontosabb, hogy vajon milyenek az ott élő emberek külföldi szemmel tekintve. Fontos és meghatározó információ egy utazás során, hogy az ott élőknek milyen lehet a viselkedésük, a modoruk, miképp viszonyulnak a turistákhoz. Miképpen dolgoznak, illetve milyen volumenű erőbedobással/színvonallal végzik azt.

Ahogyan mi is, úgy mások is szeretnek ezeknek a lényeges információknak utána járni, és vajon kit ne izgatna, hogy még is milyen véleménnyel vannak az emberek rólunk, Magyarokról. Nézzük tehát, még is milyenek lehetnek a Magyarok, nagy vonalakban, külföldi szemmel tekintve:

Nyugat-európai szemmel nagyon olcsó országnak számítunk, így bár talán nem is figyeltünk még fel rá, még is rengeteg az átutazó a kimondott “turistákon” kívül. A Magyarok ételeitől a többségük nagyon is ódzkodik, és ezt azzal indokolják, hogy nagyon zsírosan és fűszeresen főzünk, még is aki megkóstolta az az ízeket tökéletesnek, az ételeket felejthetetlennek, azóta már kedvencének tartja. Vendégszeretőnek számítunk, de az utcán és a közlekedésben udvariatlannak, az életben pedig búsnak, borús hangulatúnak. A fiatalokat túl hangosnak, a magyar nőket pedig a világon az egyik leggyönyörűbbnek szemlélik. Végül sokan jegyzik meg azt is, hogy kimagaslóan sokat panaszkodunk.

Bár tudjuk, hogy Magyarország fő bevételi forrása korán sem a turizmusból származik, ettől még biztosan sokat segít a fejlődésben, előrelépésben, hogy ha pozitív véleménnyel vannak rólunk és szívesen látogatnak ide a külföldiek/turisták.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.