Egységben a sokféleség.

Mindennapok

Nem érdemes megvárni a nyarat a klíma vásárlással

Nem érdemes megvárni a nyarat a klíma vásárlással

Sokszor időigényes tud lenni a megfelelő klímaberendezés kiválasztása, ezért nem érdemes megvárni a kánikulás időszak kezdetét. Magyarországon a Panasonic klímák igen nagy sikernek örvendenek, hiszen a megbízható és megfizethető klímák között szerepelnek. A szigorú japán minőségellenőrzésnek köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy a Panasonic klímánkkal semmi gond nem lesz. A minőségi hűtési és fűtési termékeit már 60 év e kínálja ügyfeleinek a Panasonic. Panasonic klímákat már 130 országban forgalmaznak, így Magyarországon is. Ezek a klímák hosszú éveken keresztül szolgálják ki az ügyfeleket, hiszen minőségi működés jellemzi őket. A folyamatos szervizeléstől nem kell tartani és ezek a készülékek még energiát is megtakarítanak. Sokszor adott helyzetben olcsóbban lehet a fűtésről is gondoskodni a megfelelő klíma beszerelésével.

Az otthonok a klímáknak köszönhetőn komfortosan lehűthetők és tisztítják a környezetüket is. Minden esetben egy adott helyiség kihasználtságához igazodik a hűtőteljesítmény, így nagyon gazdaságosak a klímák. Ma már az újgenerációs Panasonic klímák Nanoe technológiával készülnek, azaz elektrosztatikusan porlasztott nano vízcseppeket juttatnak a légtérbe, ezáltal a lakásban lévő levegő minősége is javul. A lakások levegőjében sokszor baktériumok, vírusok és még penészgombák is megtalálhatók, de a Panasonic klímák ezeket megszűrik, így sokkal egészségesebb otthont teremtve az ott élőknek. A Panasonic klímák a Brit Allergia Szövetség tanúsítványával is rendelkeznek, így talán nekünk vásárlóknak ennél jobb és több bizonyíték nem is kell a klímák egészségre gyakorolt hatását illetően.

PM 2.5 szűrővel a levegőben megtalálható lebegő részecskéket, azaz a koszt, a port, a füstöt és a folyadékcseppeket is képes szűrni. A szűrés után egy sokkal tisztább levegő marad bent a lakásban, így számtalan betegség is elkerülhető. Az econavi aktivitás érzékelő, azaz, az intelligens emberi aktivitás érzékelő segítségével optimalizálni lehet a fogyasztást, hiszen a helyiségben lévő körülményeket a készülék érzékeli és így állítja be annak gazdaságos működését. A Super Quiet, azaz a szupercsendes üzemmód lehetővé teszi, hogy akár könyvtárakba is kihelyezzék a klímát, hiszen nagyon csendes üzemmódban segít a levegő hűtésében.

 

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.