Egységben a sokféleség.

Vállalkozás

Újra dübörögnek az EUs pályázatok!

Újra dübörögnek az EUs pályázatok!

Ebben az évben sem kell lemondanunk az EU-s pályázatokról, hiszen sorra érkeznek. Egy sikeres pályázat alapkövetelménye, hogy kapcsolatba kerüljünk egy pályázatíró céggel, akik segítenek a sikeres pályázat anyag összeállításában. Az EU és a magyar állam által is támogatott pályázatoknak nem könnyű megfelelni.

Miben segíthet egy pályázati iroda?

A Forráscentrum Pályázati Iroda például segít a pályázatfigyelésben, amelyet regisztrált ügyfeleknek teljesen ingyen végeznek el. Az iroda segít kiválasztani a legoptimálisabb pályázatot, amely a tervekkel, célokkal és a beruházási tervekkel összhangban van. A pályázati lehetőségeket összegyűjti és csak a megfelelőket fogja átnyújtani. A legfrissebb információkról azonnal értesülni lehet, így biztosítva van az, hogy a szigorú határidőknek is megfeleljen egy-egy cég a pályázatleadásokkal kapcsolatban.  Az iroda ezen felül vállalja a pályázat elkészítését és a benyújtásban is segítséget nyújt.

Mit kell tudni a pályázatokról?

Sokan legelső ránézésre úgy ítélik meg, hogy ez a pályázatos dolog egy ingyen kapott pénzhez juttathatja a vállalkozást. Ez azonban nem egészen így van, hiszen szigorú szabályoknak kell megfelelni egy-egy pályázat benyújtása során. A pályázatokkal járó pénzösszegeket természetesen érdemes igénybe venni, de nagyon nehéz megtalálni azokat a pályázatokat, amelyekre éppen most szükségünk van. Ehhez alapos kutatómunkára és folyamatos napi pályázatfigyelésre van szükség. Amikor nagy nehezen elérhető a tökéletes pályázat, akkor jöhet csak a pályázatírás. A pályázatírók komplex feladatokat látnak el, hiszen nagy precizitásra és szerteágazó ismeretre van szükség ahhoz, hogy egy sikeres pályázat készüljön el. Nem elég azonban csak a pályázatot megírni, hiszen olyan pályázatot kell benyújtani, ami nagy eséllyel sikeres lesz. Nagyon sokan indulnak ezeken a pályázatokon, így a verseny kiélezett.  A pályázatíró mindig azt a pályázatot választja ki, aminek van esélye és ezután írja meg úgy a pályázatot, hogy az sikeresen vegye az akadályokat. A szövegezés, a dokumentáció összeállítása nagyon fontos a pályázatok esetében. Hiányos dokumentációval és a formai követelmények elhagyásával már biztos a bukás. Érdemes a pályázatíró munkáját igénybe venni, ha biztosak szeretnénk lenni a győzelemben.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.