Egységben a sokféleség.

Vállalkozás

Vállalkozási ötletek kevés pénzből, lehetséges?

Vállalkozási ötletek kevés pénzből, lehetséges?

Bizonyára nagyon sokan szeretnének komoly vállalkozási ötleteket megvalósítani. Legtöbbjüknek már megszületett a fejében a gondolat és olyanok is lehetnek akik rég papírra vetették konkrét terveiket, céljaikat, elképzeléseiket. Egy vállalkozásban önmagunk ura lehetünk. Azt csinálhatjuk amit igazán szeretnénk, így a munka sokkal inkább válhat pozitívvá,szórakoztatóvá, és kedvelté. Aki azt tervezi, hogy ebbe vágja a fejszéjét az már tisztában van ezekkel az előnyökkel, de sokan nincsenek tisztában az árakkal, fenntartással, illetve az adott lehetőségekkel. Adok most egy olyan ötletet, ami megkönnyítheti a tervek megvalósítását a lehető legkevesebb anyagi költség ráfordítással, illetve bemutatok pár darab olyan vállalkozási ötletet ami valóban kevés pénzből beindítható, akár már pár száz euróból.

1. Két opció van első sorban : Vagy alapjáraton egy olcsó, minimális költségvetésből elindítható és fenntartható vállalkozási irányzatot választunk, vagy pedig ennek az ellenkezőjét. Ha az elsőt választjuk akkor az alábbiak valósíthatóak meg például nagyon kevés pénzből (pl. 100 euróból) :

-Büfé,kávézó

-Tanítás, privát óraadás otthon

-Személyi edzés

-Fotózás/Videózás

-Digitális termékek értékesítése

-Kézműves termékek/Ajándéktárgyak/Művészi alkotások online értékesítése

-Rekreációs szolgáltatások/Masszázs

2. Amennyiben ön a második opciót preferálók közé tartozik, akkor megosztok egy ötletet. Ez nem más, mint a StartUP. A StartUP annyit tesz, hogy vállalkozói ötletünket, tervünket mások elé tárjuk. (persze levédve azt) Olyan emberek elé, akik támogathatják a kezdeményezést. Ilyenre nyújtanak lehetőséget a Közösségi finanszírozású adománygyűjtő oldalak. Amennyiben az ön ötlete tényleg nagyon ütős, akkor akár kezdeti befektetés nélkül is beletud majd vágni a megvalósításba. A StartUP tehát megoldást jelenthet. Bizonyára felkeltette az érdeklődésedet, ez esetben nézz utána az interneten és tudj meg róla többet.

Szokták mondani, hiába az ötlet, az önmagába munka nélkül még nem hoz profitot !

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.