Egységben a sokféleség.

Friss hírek

2015-ös őszi üdülési akciók

2015-ös őszi üdülési akciók

Vége a nyári üdülési szezonnak, de nem kell búslakodni, ősszel is remek lehetőségek várnak a pihenni vágyókra. Az IBUSZ utazási iroda már megnyitotta kapuit a hazai és külföldi turisták előtt. Ha vízpartra vágyna, a Bolgár tengerpartra már 39.990 Ft/főtől eljuthat repülővel.

Ha nem akar messzire menni, de ragaszkodik a külföldi úthoz, akkor Ausztria a megfelelő ország. Gyönyörű tájak és rendkívül olcsó apartmanok várják az odaérkezőket. Többnyire teljes ellátás, felszerelt konyha , a hálószobákban pedig akár internetes lehetőség is akad. Előny, hogy többféle módon el lehet jutni : autóbusszal,vonattal, de személygépjárművel sem kerül sokba.

Hazai panziók, vendégházak is várják hihetetlenül kedvezményes áron, akár teljes ellátással és szórakoztató programokkal. A monoton hétköznapokat meg lehet törni Gyulán, a Gesztenyés Vendégházban. Október 13.-ig 3 nap/2 fő teljes ellátása 13.000 Ft. Egy 10 év alatti gyermek tartózkodása ingyenes.Közvetlen a Gyulai várfürdőnél található romantikázás és wellness-lehetőség.

Amennyiben egy kis magányra vágyna, de mégsem szeretne otthon maradni, akkor látogasson el Balatonföldvárra, ahol a Hotel Három Hattyú várja az egyedül érkezőket. Egy nap és éjszaka 6.795 Ft-ba kerül reggeli ellátással, ebéddel, all inclusive italfogyasztással, wellness részleg és fitneszterem használattal, kerékpár és billiárd-használattal, parkolással.

Mindezt összefoglalva nem kell az embernek vastag pénztárcával rendelkeznie ahhoz, hogy nyugodtan tudjon pihenni pár napot.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

©2024 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.