Egységben a sokféleség.

Ingatlan

A CSOK nagy terhet ró az építőanyag kereskedőkre

A CSOK nagy terhet ró az építőanyag kereskedőkre

A tavasztól őszig terjedő hónapokban rendszerint sokan döntenek az építkezés mellett. A CSOK  és a hasonló kedvezményes ingatlanvásárlási lehetőségek jelentősen megnövelték azok számát,  akik  a saját otthon megvalósítása mellett döntenek idén.  A folyamat természetesen hatással van az építőanyag kereskedések működésére, és persze a területen tevékenykedő szakemberek megbízásainak növekedésére is.  A tapasztalatok azt mutatják, hogy nem csak forgalomnövekedésre számíthatnak a kereskedések, de ezzel egyidejűleg az érdeklődők is egyre nagyobb számban keresik majd fel őket.

 

„Az árakban a nagy kereslet miatt nincs nagy verseny, azonban a gyors és barátságos kiszolgálás az egyik legfontosabb szempont a mostani CSOK-os őrületben” – erősítették meg sejtésünket az építőanyag kereskedelemben több évtizede jelen levő Békás Épker tüzéptelep munkatársai.  Ma már nem újdonság, hogy az árakon túl további tényezők is befolyásolják egy-egy szolgáltató népszerűségét, az iránta megnyilvánuló kereslet nagyságát.  Míg azonban korábban elsősorban a vendéglátás területén mutatkozott meg nagyrészt ez, addig mára az építőanyag kereskedők és igyekeznek minél több szolgáltatással, és maximális segítségnyújtással rendelkezésre állni.

 

Mindegy hogy építkezés előtt állunk, vagy egyéb nagyszabású beruházást tervezünk, magától értetődő, hogy valószínűleg nem mozgunk minden területen otthonosan a részleteket illetően.  Ilyenkor nélkülözhetetlen, hogy kikérjük hozzáértő szakemberek tanácsát, hiszen csak így sikerülhet az igényeiknek és anyagi lehetőségeinek leginkább megfelelő alapanyagok mellett letenni a voksot. Építkezés alkalmával sincs ez másként, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy a vásárlók gyakran maguk sem tudják, pontosan mire is lenne szükségük. Ilyenkor felbecsülhetetlen értékkel bír a hozzáértés és a megfelelő, emberközpontú hozzáállás.

 

Az építőanyag kereskedők közötti választás alkalmával tehát nem csak az árakra érdemes odafigyelni, hanem arra is, hogy milyen minőségű szolgáltatást kapunk a pénzünkért.  A több évtizedes tapasztalat mindenképpen jó ajánlólevélnek bizonyul, de a széles kínálat és az azonnali rendelkezésre állás sem elhanyagolhatóak.  Gyakran előfordul, hogy azonnal szükségünk lenne valamilyen építőanyagra, alapanyagra, és az építkezés gördülékenysége érdekében nem kívánunk várni arra akár egyetlen hetet sem. Fontos tehát, hogy megfelelő ellátással, raktárkészlettel rendelkező csapat mellett tegyük le a voksot.

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.