Egységben a sokféleség.

Gazdaság

A hajbeültetés a megoldás a kopaszságra

A hajbeültetés a megoldás a kopaszságra

Válassza a hajbeültetést!  A hajritkulás leggyakoribb oka a genetikai, öröklött típusú kopaszodás. A férfias típusú hajhullásért a férfiaknál és a nőknél egyaránt főként a dihidro-tesztoszteron hormon jelenléte és a fejtetőn elhelyezkedő hajhagymák hormonérzékenysége tehető felelőssé. A hátsó-oldalsó hajhagymák azonban csak kevésbé, vagy egyáltalán nem érzékenyek erre a fajta hormonra, ezért az innen átültetett haj a későbbi életkorban, más területről sem hullik ki ha megfelelő módon ültetik át. Ezért az ilyen típusú kopaszodás könnyen kezelhető a hajbeültetéssel.

 

A két leggyakoribb módja a hajbeültetésnek a FUT és a FUE módszer. Ezen kifejezések csak a hajvétel módját jelentik. A kivétel módjától függetlenül a hajbeültetés további része  ugyanúgy zajlik mindkét technika ( FUT és FUE) esetében. A follikuláris egység graftok ultrafinom, mikrosebészeti jellegű technikával, egyenként kerülnek beültetésre a hajhiányos területre, az ott speciálisan képzett, igen piciny sebnyílásokba helyezve. Itt megtapadva kb. 3 hónap regenerációt követően indul el az új haj növekedése.

 

A FUT és a FUEhajbeültetés módszert dr. Sikos Géza alkalmazta először 1995-ben illetve 2006 -ban és végzi azóta Magyarországon.

 

A Sikos klinika nem csak a nemzetközileg elfogadott hajbeültetési módszereket alkalmazza, hanem hozzáteszi saját egyéni fejlesztéseit is a lehető legjobb hajbeültetési eredményért.

 

Az S-FUE hajbeültetési stratégia részleteit a Sikos Klinika több mint 20 éves hajbeültetés tapasztalata alapján állította össze. Az S-FUE hajbeültetés alkalmazása esetén a  hajtüsző egység graftokban a legjobb és legtöbb hajszálat veszik ki és ültetik át, így alacsonyabb graftszámmal több hajszálat tudnak biztosítani. Ez együtt jár az adóhely optimális felhasználásával és gyógyulásával. Az adóhelyen lévő hajtüsző egységek (graftok) célzott kiválasztásával (szelekciójával) és az adott páciens haj és fejbőr tulajdonságaihoz igazított speciális technikákkal biztosítják az S-FUE hajbeültetési stratégia célkitűzéseit.

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.