Egységben a sokféleség.

Ingatlan

A lakásárak alakulása Komlón

A lakásárak alakulása Komlón

Az ingatlanárak padlón vannak Baranya megye második legnagyobb városában, Komlón. Mivel évek óta folyamatos értékcsökkenés figyelhető meg.

A bányászvárosban sajnos rengeteg lett az üresen tátongó lakás, melynek nincs gazdája. Pontosan nem tudják, hogy mennyi, csak tippelnek. Feltételezéseik szerint száz-kétszáz lakás áll üresen. De mások szerint ez a szám jóval több, mint kettőszáz. Mindenesetre az igaz, hogy akik eladják a lakásukat, azokba a lakásokba kevés új lakó érkezik.

Akik szeretnének Komlón lakást venni, igazán jól járnak, mivel egész olcsón is hozzájuthatnak másfél vagy két és fél szobás lakáshoz is. De a nagyobbak is csupán 3-4 millió körül vannak. A házakat se adják túlságosan magas áron, körülbelül 5-15 millió között mozognak az árak.

Nehéz eladni a komlói lakásokat, bár a város nem minden részén. Ugyanis létezik a városban jobb környék és rosszabb környék is. De ez ismerősen cseng, hisz ilyen az ország bármely városában is található. Például Szilvás városrészben vannak drágább hirdetések, de a többsége ott is eléggé ár alatt hirdeti a lakásukat. Kökönyös városrészben egyedi fűtésű lakások vannak, azért adhatják ott kicsivel drágábban azokat. De máshol a városban igen olcsón lehet lakásokhoz és házakhoz jutni. De, hogy fognak-e emelkedni Komlón a lakásárak, azt még nem lehet tudni. Remélik a szakemberek, hogyha megindul az ingatlanpiac, akkor az Komlóra is pozitív hatással lesz majd.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.