Egységben a sokféleség.

Ingatlan

A nem lakott ingatlan hatékony eladása

A nem lakott ingatlan hatékony eladása

A mostani helyzetben bizony nem könnyű értékesíteni ingatlanunkat. Legjobban inkább a készpénzes vevőkre számíthatunk, mivel egyre jobban szigorítják a hitelt. Éppen ezért házat szinte csak azok tudnak venni, akiknek van is miből. Az ingatlanpiacon túlkínálat figyelhető meg, viszont kevés a vevő.

Több dolgot is tehetünk, hogy el tudjuk adni a házunkat. Csökkenthetjük az árát. Nézzük meg, hogy az utcánkban, vagy a környékünkön mások mennyiért adják el az ingatlanukat, lakásukat. Akár drasztikusan is csökkenthetjük az árát, bár ez elég fájdalmas lehet a részünkről, hiszen jelentős összegtől eshetünk majd el. Sajnos a legtöbb ingatlantulajdonos nem reális összeggel akarja eladni a házát, vannak olyanok, akik jelentősen magasabb áron árulják. Csak így egyszerűen senki se fogja megvenni a házukat.

Van még egy lehetőség, hogy üresen adjuk el a házat. Vigyünk ki majdnem minden holminkat, csak néhányat hagyjunk ott. Ez főleg akkor a legjobb módszer, ha már van másik lakásunk. Ha tudjuk, és van rá módunk, fessük ki a lakást, ez vonzóbbá teszi majd. Tegyünk le a padlóra szebb szőnyeget, a néhány ott hagyott bútort is szépen helyezzük el a szobákban. A kanapéra tegyünk párnákat. Ha a bútorunk sötét, akkor világosra fessük a szobafalat, ha pedig világos a bútor, akkor kicsit sötétebbre.

Fotózzuk le így a szobákat, sokkal szebbnek és eladhatóbbnak fog tűnni a lakás. Főleg, ha nem homályosak a fotók, hanem világosak és minőségiek. Adjunk fel hirdetést ezekkel a fotókkal, és bizonyosan többen fognak rákattintani, és ez hamar meghozza majd a várva várt vevőket is.

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.