Egységben a sokféleség.

Esemény

A Turizmus Világnapja 2015.

Szeptember 27. a turizmus világnapja. Immáron 35.éve minden évben megrendezésre kerül az Idegenforgalmi Világszervezet jóvoltából. Itthon a legfőbb támogató a Magyar Turizmus Zrt. A szervezés fő célja a turistákkal való kellemesebb és barátibb viszony kialakítása.

világakezedben
A mozgalom örömeit szinte minden EU-s tagállam élvezheti, ugyanis nem csak nálunk lett felkapott esemény.Ilyenkor az emberek több késztetést éreznek az utazásra, még akkor is, ha már ősszel nem a legmegfelelőbb az időjárás.Itthon rengeteg hotel és szálloda ad nagyobb mértékű kedvezményeket.
Sokan úgy gondolják, hogy a szezon lejárta végett, pedig sokkal inkább az emlékezetes világnap miatt döntenek a kikapcsolódás mellett.Gondoljunk csak bele: mi, magyar emberek is jobban élvezzük a pihenést, ha nem egy kedvetlen, szótlan recepcióssal hoz minket össze a sors, hanem egy
jókedvű, élettel teli személyzettel.

Ahogyan nekünk, úgy a külföldi származású kikapcsolódásra vágyó társainknak is fontosak ezek az alapvető szempontok. Nagyobb városaink is szerveznek különféle programokat. Ilyenkor megjelennek a kirakodó-árusok, ugrálóvárasok és mindenféle szórakoztatást ígérő szervezetek. De az előbb említettem, nem a haszonszerzés a cél, így szinte az összes program ingyenes, sőt! Sokak kis apró “szeretet-édességeket” osztogatnak cukorka és csoki formájában. Mindenesetre ne felejtsük el: egy MOSOLY többet ér mindennél!

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.