Egységben a sokféleség.

Biztonság

Biztonsági ajtót panelba? Ezek miatt éri meg!

Biztonsági ajtót panelba? Ezek miatt éri meg!

Ha a biztonsági ajtó beszereltetéséről van szó, akkor sokan úgy vannak vele, ez kizárólag a családi házak esetében juthat szerephez. Tény pedig, hogy társasházban, panelben élve is érdemes elgondolkodni rajta, hiszen a biztonság ezekben az ingatlanokban is minden másnál fontosabb. Ugyan a társasházak legtöbbször kapucsengővel ellátott, plusz egy ajtóval rendelkeznek, de soha nem tudhatjuk, működik-e az optimálisan, valamint a szomszédok miféle embereket engednek be a lépcsőházba.

 

A méretes panelekben gyakran találkozhatunk azzal a helyzettel, hogy teljesen idegenek járnak a folyosón, és persze az egymást gyakran váltó albérlők is szép számmal megtalálhatóak a nagyobb lakóközösségekben. Bizalom és jószomszédi viszonyok ide vagy oda, a biztonság elsődleges. A biztonsági és biztosítós szakemberek is azon az állásponton vannak, hogy a biztonsági ajtó panelba is remek választásnak bizonyul. Nézzük, miért!

 

Többpontos védelem az értékeknek

 

Ma már korántsem igaz, hogy a panelban élők ne rendelkeznének otthonukban jelentős értékekkel. Mindenki más miatt dönt a társasházak mellett, s ezen érvek között az elhelyezkedés, a kényelem, vagy éppen a családi házakban a magánytól való félelem is befolyással lehet az ingatlanvásárlásra. Fontos tehát, hogy az évek során felhalmozott műszak cikkek és egyéb értékek mindig a legnagyobb biztonságban legyenek. Az acél biztonsági ajtó nem csak több ponton záródik és fúrás elleni védelemmel van ellátva, de a kiemelést gátló süllyesztett zsanérok is prémium kategóriáról árulkodnak.

 

Sajnos tény, hogy a silány minőségű ajtókkal még akkor is gyorsan elbánnak a betörők, ha azok társasházban vannak, és a lebukás veszélye is fennállhat. Nem véletlen tehát, hogy a biztonsági ajtók iránt egyre többen érdeklődnek panelek esetében is.

 

Biztonságérzet saját magunk és szeretteink számára

 

Még csak véres, eszement horrorfilmeket sem kell ahhoz nézni, hogy félelemmel töltsön el az érzés, egyedül tartózkodunk otthon. A munkarend, vagy az egyéni élethelyzet hozhatja úgy, hogy akár az éjszakát is egyedül kell töltenünk. Ilyenkor nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat, ha egy minden szempontból tökéletes védelmet biztosító nyílászáró van felszerelve.

 

Hangszigetelés zajos szomszédok ellen

 

Mivel a társasházak folyosóján, lépcsőházában folyamatos a mozgás, ezért kétségkívül hasznos a megfelelő zajvédelemmel ellátott ajtó. Mindegy, hogy vendégség van a szomszédban, vagy fiatalok ricsajoznak az ajtó közelében, ha sikerül jól választani biztonsági bejárati ajtót, akkor mindebből semmi sem fog beszűrődni az otthon nyugalmába.

 

Nem érdekel, mit főz a szomszéd!

 

A panelekben rendszerint megtapasztalható, hogy ebédidőben, főleg hétvégenként szinte az egész lépcsőház menüjét érezni lehet. Míg éhesen hazaérkezve ez még kedvet is hozhat a főzéshez, addig vendégvárás alkalmával már kevésbé kellemes, ha ételillat terjeng mindenhol. Ugyan beszerezhetünk illatosító készülékeket, vagy illatgyertyákkal is próbálkozhatunk, de a lépcsőházból bekúszó étel-és rosszabb esetben dohányfüst szag bizony kicsit sem kellemes. Napjainkban a biztonsági ajtót gyártó cégek odafigyelnek arra, hogy a szagvédelem terén is jól teljesítsenek termékeik.

 

Legyen szó akár társasházakról, akár panelekről, a bejárati ajtó cserélése során érdemes a prémium kategóriás, biztonság terén is kimagasló minőséget képviselő megoldást előnyben részesíteni.

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.