Egységben a sokféleség.

Biztonság

Milyen zárat vegyek? Előnyök és hátrányok.

Milyen zárat vegyek? Előnyök és hátrányok.

Különböző biztonsági megoldások közül is lehet válogatni a zardepo.hu-hoz hasonló oldalakon. A betörők egy perc alatt képesek kinyitni egy-egy zárat. A drágább zárakkal, már nehezebben boldogulnak, ezért érdemes ezek közül válogatni. Például egy egyszerű panellakás ajtaját pillanatok alatt ki tudják nyitni, ha semmilyen speciális zárral nincsen felszerelve. Az esetlegesen ellopott kulcsokat pár perc alatt képesek klónozni a betörők, így a lakások feltörését is pár másodperc alatt el tudják végezni. Egy lakás védelméhez azonban nem elég a spéci zár, ahhoz biztonsági ajtóra is szükség van. A népszerű kínai ajtókat egyszerűen befeszítik vagy berúgják a betörők. A névtelen bejárati ajtókkal nem érdemes foglalkozni.

A drága zárak között is számos olyan található meg, amelyet nagyon könnyű kinyitni. Általában 10 perc kell egy ilyen zár kinyitásához a betörőknek. Általában a bejutást egy nagy fogóval oldják meg és nem sokat vacakolnak a régi módszerekkel. Ha azonban erős az ajtó és a zár is, akkor inkább tovább állnak. Ma már olyan zárat is lehet vásárolni, amely mikrochipet tartalmaz ez nagyon biztonságosnak számít. A kinyitást megakadályozó apró csapok mellett ebben a zárban egy kicsi elektronika is megtalálható, amely megvizsgálja a kulcs végébe beépített lapkát. Ha nem érzékeli ezt a hitelesített lapkát, akkor a zár nyithatatlan. Biztosak lehetünk abban, hogy itt is tovább áll a betörő. Másik megoldás lehet, hogy egy erős fémlapot erősítünk a kulcslyuk elé, amelyet egy külön mini kulccsal lehet kioldani. Ezzel a megoldással sem fognak pepecselni a betörők.

A Zárdepónál biztonsági kódkártyás zárbetétet lehet vásárolni, amely igen biztonságos, hiszen csak a kódkártya felmutatásával lehet a kulcsot másoltatni. Az ABUS zárbetétek 20 000 Forint felett vásárolhatók meg. A 10 csapos zárbetét törésvédelemmel, kettős fúrásvédelemmel, kulcsmásolás elleni védelemmel, kulcsütés elleni védelemmel, kiváló minőségű alkatrészekkel, fúrt kulccsal rendelkezik. Ezt a zárat bátran ajánlják mindenkinek, hiszen raktárak, üzlethelyiségek védelmét is tökéletesen ellátja.

 

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.