Egységben a sokféleség.

Műszaki

Bort hűteni megfelelően

Bort hűteni megfelelően

Ha szeretjük igazán a bort, akkor tudjuk, hogy nem mindegy, milyen hőmérsékletű az a bor, amit éppen fogyasztunk. Bizony egy komolyabb borhűtő nagyobb összegekbe is belekerülhet. Létezik 6 palackos hűtő valamint 12 palackot befogadó hűtő is. Természetesen olyan hűtők is kaphatók, melyekbe 30-40 üveg is belefér. Gondolkodjunk el néhány fontos dolgon. Megérné-e egyáltalán, hogy vásároljunk egy borhűtőt? És belefér-e a családi költségvetésbe?

Akkor érdemes beruházni egy külön borhűtőbe, ha a bor igazi bukéját kedveljük. De hiába is hűtöttük le optimális hőmérsékletűre, ha egy hosszabb vacsora során már felmelegszik az ital. Vagy már borozgatás alatt. Ennek a megoldására szolgál az asztali borhűtő. Egy kicsit a pezsgőhűtő vödörre hasonlít, és egy palack befogadására alkalmas.

A készülékben bármilyen ital lehűthető, hisz elektromos árammal működik, és egy gombnyomással beállítható az optimális hőmérsékletre. Az asztali borhűtő a beállított hőmérsékleten tartja a palackot.

A palackokat előbb tegyük a hűtőbe, csak aztán a borhűtőbe. A borhűtőbe a palackokat már előhűtötten javasolt a hűtőszekrényből átrakni. Mivel a borhűtők elsősorban az ital és a palack megfelelő hőfokon történő tartására szolgálnak, és nem arra, hogy az italokat gyorsan lehűtsük. Ezután már jöhetnek is a vendégeink, és fogyaszthatják a kedvenc borukat a megfelelő hőfokon, és nem fognak panaszkodni, hogy esetleg túl meleg lenne az ital.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.