Egységben a sokféleség.

Műszaki

Csúcskategóriás kínai okostelefon gyártók és árak

Csúcskategóriás kínai okostelefon gyártók és árak

A rohanó világban nagy szerepet játszanak az okos kütyük. Bizonyára az Ön zsebében is lapul legalább egy, amit napjában többször is használ a telefonáláson kívül is. Ilyen készülékeken ellenőrzi az e-mailjeit, ezen vásárol , videotelefonál , internetezik.

Mivel az ismert mobiltelefongyártó cégek (gondolok itt a Samsungra, Nokiára, Iphone-ra ) a csillagos egekig vitték az árakat, így elkezdett fellendülni a kínai piac , mint minden más terméknél is. Ezek a három legismertebb kínai gyártmányú telefonok, melyek az idén láttak napvilágot.

Xiaomi : Pár hónappal ezelőtt dobta piacra MI-4 típusát. 5″ hüvelyk képátló, 149 gramm súly , 4 db 2,5 Ghz-es processzor, 3 GB RAM és 4.4.2. KitKat android rendszer dolgozik benne. Tudásra majdnem megegyezik a Samsung S5 mobiltelefonnal. Árilag jóval hasonmása alatt van : 100-110.000 Ft között mozog.

ZTE : Axon Elite néven jött le a gyártósorról Full HD felbontással, 5,5″ hüvelyk képátló, nyolcmagos processzor , dupla hátlapi kamera jellemzi. Hátlapján ujjlenyomat olvasó található. Ár: 130.000 Ft

OnePlus : One néven futott be a köztudatba, igazi ritkaságnak számít kirívó külsejével és tudásával, itthon talán 10 darab van jelen. 5,5″ hüvelykes képátló, négymagos processzor, 3GB RAM és egy Adreno 330 lett a telefonba rejtve. Az ára pedig kifejezetten alacsony képességeihez képest: 100.000 Ft.

Ők a legismertebb kínai gyártók. Hátrányuk, hogy 3-4 hetet kell várni a szállításra. Nem összekeverendőek a kínai klóntelefonok silány minőségével, amik csak másolatok.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.