Egységben a sokféleség.

Otthon

Egy aranyos gyermek kárpitos ágy még a szülőket is szórakoztatja

Egy aranyos gyermek kárpitos ágy még a szülőket is szórakoztatja

A gyerek ágyak széles kínálata található meg a boltokban, de nem mindegy, hogy milyen ágyat választunk a kicsiknek. A kárpitos gyerek ágyak közül érdemes a gyerekmintás változatok mellett letenni a voksunkat, hiszen még szülőként is jobb a gyereket lefektetni, amikor ilyen ágyban aludhat a kis csemete.

Különleges Forma1-es autó formájú gyerekágy, amely még kerekekkel is rendelkezik. Nincsen az a kisfiú, aki ne hajtaná boldogabban álomra a fejét egy ilyen kis ágyban. A versenyautó minden kisfiú kedvence, hiszen bizonyára mi is sokat gondoltunk arra gyerekként, hogy Forma1-es autóversenyzők leszünk. Természetesen a kislányokra is gondoltak az ágyak tervezői, hiszen számukra készülnek a rózsaszín nagyon lányos bútorok. A kiskutyákat kedvelő kicsik is megtalálják azt a bútordarabot, amelyen szívesen alszanak.

Ezek a különleges gyerekbútorok nyugalmat és békét hoznak a kis álomszuszékoknak. Minden kicsi sokkal könnyebben alszik el egy ilyen ágyban, mint egy sima fakeretes ágyban. A szülők is sokkal boldogabban olvassák az esti mesét egy ilyen ágy szélén ülve, hiszen nekik is a gyerekkorukat juttatja eszükbe. A 70x160x50 centiméteres ágyak ágyneműtartóval is rendelkeznek, így nem kell külön tárolási helyet biztosítani a kicsik ágyneműjének. A gyerekágyak mindegyikén megtalálhatók a leesésgátlók, hogy a kicsik álmukban még véletlenül se a földön kössenek ki. Már a rendeléskor meg lehet határozni, hogy kisfiúnak vagy kislánynak választjuk-e a kiszemelt ágyat. A bútorszalon alkalmanként akcióval is kedveskedik a vásárlóknak ezért érdemes mindig nyitott szemmel járni és többször ellátogatni a bútorboltba vagy az internetes webshopba. A bútorbolt természetesen házhozszállítást is vállal, így ki sem kell mozdulni otthonról, hogy a kicsiknek végre egy mesés ágyat vásároljunk. Érdemes 30 000 Ft felett leadni a rendelésünket, hiszen ebben az esetben még a házhozszállítás is teljesen ingyenes lesz. A gyerekbútorokat is elemekre bontva szállítják, így biztosak lehetünk abban is, hogy nem történik semmi baj a bútorral, amíg otthonunkba megérkezik.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.