Egységben a sokféleség.

Utazás

Görögországi autóbuszos nyaralás – izgalmas utak

Görögországi autóbuszos nyaralás – izgalmas utak

Érdekes és valóban izgalmas lehet egy szép és gyönyörű helyen eltölteni a nyári szünidőt. Megismerkedni az ottani kultúrával, helyi ételeket megkóstolni, sétálni a városokban, tengerparton.
Görögország számos érdekességet rejthet az oda utazóknak. Érdemes eltölteni néhány napot a görög városokban valamint a tengerparton. Busszal utazni kicsit hosszabb, mint repülővel, de annál izgalmasabb lehet.

Foglaljuk le előre a buszon a helyünket, ha tehetjük. Ne vigyünk sok holmit, csak a legszükségesebbeket. Egy kispárna, egy pléd, néhány szendvics, egy ital, és a többi holmit tegyük az utazótáskánkba, amit a busz csomagtartójába tesznek. Valamint öltözzünk kényelmesen, amiben kibírjuk a hosszú utat.

Görögországban látogassunk el Thesszaloniki kis városkájába. Ez a város az ország második legnagyobb városa. Sétáljunk a tengerparton is kicsit. A tengerpart közelében elég sok a taverna, de beljebb a városban is található néhány. Templomokat is érdemes felkeresnünk, hisz csodálatosak belülről. Estefelé beindul az élet. A tavernák, kávézók megtelnek beszélgető emberekkel.

Katerini egy nagyon forgalmas közepes méretű görög város. A szűk és egyirányú utcákon könnyen el lehet tévedni, nagyon figyelmesen közlekedjünk ott. Mediterrán hangulatú a város. Sétáljunk a város központjába, a csodaszép Szikla partra, és pihenjünk meg kicsit a fák árnyékában.

Korynos csendes és hangulatos kisváros, melynek a főutcáin rengeteg étteremmel és büfével találkozhatunk. Ha nem szeretjük a nagyon zsúfolt helyeket, akkor ide mindenképp látogassunk el.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.