Egységben a sokféleség.

Műszaki

Ha elromlik, nem eldobni kell – tippek a jó szakember kereséséhez

Ha elromlik, nem eldobni kell – tippek a jó szakember kereséséhez

Elromlik valami a lakásban. Megpróbáljuk megjavítani. Aminek persze a vége általában az lesz, hogy csak még inkább elronthatjuk a hibásan működő dolgot. Bosszankodunk néhány sort, idegesek leszünk. Persze ez nem vezet semmi jóra.  Ezért mégis jobb, ha szakembert hívunk. Hogyan kezdjünk neki? Hogyan keressünk megfelelő embert? Mire figyeljünk?

Sokan félünk szakembert hívni. Mert esetleg kihasználják a tudatlanságunkat, és többet kérhetnek el. Vagy másmilyen módon csaphatnak be. Ezért érdemes inkább ismerőst hívni. Amennyiben nincs ismerős, aki értene az adott munkához, akkor tájékozódjunk az interneten az árakról. Nézzünk körül, mi, mennyibe kerül. Ha megtaláltuk a megfelelő és persze megbízható szakembert, kérjünk tőle árajánlatot.

Persze olyan is előfordulhat, hogy a szakember nem tud adni árajánlatot. Ekkor a legjobb megoldás a fix áras munkadíjban megállapodni. Mindenképp tisztázzuk, hogy bruttó vagy nettó összegről van-e szó.

Az elvégzett munkát mindig ellenőrizzük le. Ha mi magunk nem vagyunk biztosak az elvégzett munkában, hogy megfelelő-e, akkor kérjük meg párunkat, vagy egy barátot, vagy a szomszédot, hogy legyen ott, amikor a szakember befejezi a munkát. Érdemes megemlíteni, hogy a kifizetett munka azt jelenti, hogy elégedettek vagyunk a szolgáltatással.

Tehát legyünk figyelmesek, körültekintőek, ha szakembert hívunk, mert elromlik egy csap, vagy éppen a WC. Esetleg az áram megy el indokolatlan okok miatt.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.