Egységben a sokféleség.

Utazás

Hallottál már az Erla Villa Boutique Hotelről?

Hallottál már az Erla Villa Boutique Hotelről?

Wellness hétvégét, nyugodt pihenést tervezel? Olyan szálláshelyet keresel, ahol minden a meghittségről és a belső elmélyülésről szól? Hazánk wellness szállodáiban sajnos sok esetben a gyerekzsivaj gátol meg mindebben. Nem így azonban az Eger történelmi belvárosában megtalálható Erla Villa Boutique Hotel esetében, amely kifejezetten felnőttbarát szállodaként várja vendégeit. Az általa kínált lehetőségeket nem csak párok, házaspárok és nyugdíjasok veszik gyakran igénybe, hanem üzletemberek is szívesen pihennek a garantáltan gyermekmentes övezetben.

 

Bár a gyermekek az élet örökös körforgásának nélkülözhetetlen részei, de valljuk be, néha bizony igencsak meggátolják azt, hogy a pihenésre szánt napok kizárólag a feltöltődésről szóljanak. A szomszéd szobában szaladgáló csemeték, vagy az ebéd során visongó gyerekek nem épp a kedvelt elemei a szálláshelyeknek. Családosként is szükség lehet arra, hogy prémium kategóriás környezetben tölthessünk akár csak néhány napot is. Az Erla Villa Boutique Hotel egy felnőttbarát szálloda Egerben, ahol az emberek magukra és párjukra szánhatnak időt, más zavaró tényezők nélkül.

 

A hotel 10 különleges hangulatú, egyedileg berendezett lakosztálya a modern és a barokk stílust ötvözik, ezzel különleges környezetet teremtve. Mindez visszaköszön a wellness részlegről is, amely már önmagában ellazult hangulatba hozza a vendégeket. Nem véletlen, hogy a szálláshely egyébként rendezvényhelyszínként is funkcionál, ahol az üzletemberek kiválóan érezhetik magukat.

 

A wellness szerelmesei azonnal a béke szigetén érezhetik magukat, ahol minden a luxusról és a kifinomultságról szól. Nem csak feszített víztükrű beltéri úszómedence várja a vendégeket, hanem pezsgőfürdő és masszázs is. Az itt kikapcsolódók biztosak lehetnek abban, hogy nem ugrálnak majd gyerekek a medencébe, nincs fröcskölés, hangzavar, és a prémium kategóriás étkezések is teljes nyugalomban telhetnek.

 

A mindennapi rohanásban néha bizony nem árt kicsit megállni és időt hagyni saját magunknak a feltöltődésre. A hagyományos wellness hoteleknél többet kaphat az Erla Villa Boutique Hoteltől, amely a nyugalom szigeteként várja vendégeit a kétségkívül pazar környezetben. Fedezd fel a felnőttbarát szálláslehetőség által kínált luxuspihenést, amely fiatalabbak és idősebbek számára is remek választás!

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.