Egységben a sokféleség.

Internet

Hogyan tanuljunk idegen nyelveket az interneten?

Hogyan tanuljunk idegen nyelveket az interneten?

Sokan tanulnak valamilyen idegen nyelvet, és teszik ezt tanfolyamokon vagy csak önszorgalomból. A mai világban az interneten rengeteg segítséget kaphatunk, ha például angolul vagy spanyolul szeretnénk megtanulni.

Böngésszük csak át az internetet a google segítségével, és majd látni fogjuk, hogy igen sok oldal foglalkozik az adott nyelvvel. Ennél már csak azok az oldalak a jobbak, ahol online lehet tanulni, haladni és gyakorolni, esetleg teszteket írni.

Egy online nyelvtanulással foglalkozó oldal a Duolingo is, amelyen több nyelvet el lehet sajátítani, egészen a kezdőtől a haladó szintig. Gyakorlási lehetőség ugyanúgy bele van építve, mint a szótanulás. A program időnként emlékezteti a felhasználót, hogy érdemes lenne átnézni az előző szinteket is. Igen, regisztrációhoz kötött a használata, de teljesen ingyenes. Mindig mutat új dolgokat, hiszen folyamatos fejlesztés alatt áll.

Sőt, ezen felül letölthető okostelefonokra, tabletekre, hogy még jobban, még hatékonyabban el tudjuk sajátítani az adott nyelvet. Így tényleg bármikor tudunk tanulni, akár utazáskor, vagy az orvosi rendelőben való hosszú várakozási idő alatt. Egy percig se fogunk unatkozni, ha mindig velünk lesz a Duolingo program, mely teljesen ingyenes, és reklámmentes.

Folyamatos a fejlődési lehetőség, tanuljunk akár angolul, spanyolul, franciául vagy németül. Esetleg megtehetjük azt szintén, ha nagyon tudunk angolul, és mondjuk oroszul is szeretnénk, akkor simán tanulhatunk, csak itt angol lesz az alapnyelv. Tehát itt a lehetőség a Duolingo segítségével.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.