Egységben a sokféleség.

Autóipar

Így néz ki egy tökéletesen tuningolt 5-ös BMW!

Így néz ki egy tökéletesen tuningolt 5-ös BMW!

BMW tuning kapcsán keresed az ideális megoldásokat? Ízléses, mégis egyedi végeredményre vágysz? A vezetési élmény, az optimális teljesítmény és az esztétikus megjelenés céljából sokféle tuning elem közül válogathatunk manapság, és így minden BMW rajongó egyéni elképzelései szerint alakíthatja kedvencét. Az AC Schnitzer tuning elemek terén kimagasló színvonallal áll rendelkezésre és szolgálja a BMW tulajdonosok igényeit. Lehetőségünk van arra, hogy egy-egy tuning alkatrészt beépítsünk, de akár a teljes autóátépítésben rejlő lehetőségeket is kihasználhatjuk a tuning programnak hála.

 

A speciális alkatrészek között mindenki megtalálhatja az 5-ös széria átalakításához szükséges darabokat. A lóerő a BMW 540i esetében 340 lóerőről 400 lóerőre emelhető. Ha a garázsban egy 530d lapul, akkor a 265 lóerő helyett 315-nek örvendhetünk, de természetesen a kipufogókról sem érdemes elfeledkezni. A sportosan markáns hangról a dupla rozsdamentes acél kipufogódob gondoskodik. Diesel és benzines modellek esetében is beszerezhető 4 végződéses elem, amely azonnal azt a képet sugallja, hogy bizony nem mindennapi járgány közelít.

 

A kanyarstabilitás és a nagy sebességnél történő megbízhatóság érdekében az alacsonyabb súlypont kialakítása javasolt, melyekhez sportosabb rugók is ajánlottak. Persze nem mehetünk el a megjelenés mellett sem. Az első lökhárító toldat és koptató, a tető és a hátsó spoiler éppen olyan nagy népszerűségnek örvendenek, mint a carbon tükörburkolat, vagy az oldalküszöb toldat. A kényelmes és komfortos autózási élményhez természetesen hozzájárul az is, miként néz ki a gépjármű belső kialakítása. A belső térben egyedileg hímzett szőnyeg garnitúra, alumínium pedálszett és lábtartó is áll a BMW rajongóinak rendelkezésére.

 

Ne feledkezzünk meg a legmenőbb felni garnitúrákról sem, melyekkel tökéletessé tehető a BMW 5-ös megjelenése, és igazi nagyvadként gurulhatunk vele az utakra. Dinamizmus, sportosság, elegancia- mindezt egyszerre kínálja a márka, és a tuning elemeknek köszönhetően minden korábbinál több előnyt is nyújt az. Érdemes körülnézni az online kínálatban, ahol mindenki rátalálhat azokra a darabokra, amelyek nélkül elképzelni sem tudná kedvence megjelenését és mindennapi teljesítményét, funkcionálását. A márka ugyan már számtalanszor bizonyított, de ha mégis valami többre vágynál, akkor az AC Schnitzer tuning program garantáltan beváltja majd hozzá fűzött reményeid.

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.