Egységben a sokféleség.

Autóipar

Kipróbálta már ezt a nyári gumi keresőt?

Kipróbálta már ezt a nyári gumi keresőt?

A személyautó ma már a legtöbb háztartásban megtalálható. Előnyeihez kétség sem férhet, és ha időnként mégis a sétát választanánk, akkor is fontos, hogy megbízható minőségben álljon rendelkezésre az autó. A közlekedés biztonságának érdekében a rendszeres szervizre éppen úgy fontos hangsúlyt helyezni, mint az évszaknak megfelelő autógumikra. Akár az online rendelés kényelmét is segítségül hívhatjuk a vásárláshoz.

 

Minden, munkájára és szolgáltatására valamit is adó gumi webshop ügyel arra, hogy praktikus keresővel is álljon az érdeklődők rendelkezésére. Így sokkal könnyebb nyári gumiabroncsokat találni: https://www.akciosgumi.hu/gumi/szemelyauto-nyari-gumi/. Megadhatjuk a gyártót, az átmérőt, a magasságot, a szélességet, de akár az ADAC tesztjeit is segítségül hívhatjuk, ha nem tudjuk, milyen márka mellett lenne érdemes letenni a voksot.

 

A gumicsere rendszerint az évszakváltáskor a leggyakoribb, de ha szezon közben vesszük észre, hogy a kritikus profilmélység közelít, akkor a kopott gumi mihamarabbi lecserélése évszaktól függetlenül fontos. Tudta, hogy kopott gumikkal a féktávolság három-négyszeresére is megnőhet? Az ebben rejlő kockázatok elkerülése végett hasznos mihamarabb gondoskodni a cseréről. Ugyan a négyévszakos gumik is egyfajta megoldást kínálnak, és ha télen kizárólag városon belül közlekedünk, akkor talán még ideális választás is lehet, de nem véletlen, hogy a téli és a nyári gumi speciális jellemzőkkel bírnak.

 

A téli gumi rendszerint magasabb szilika tartalommal rendelkezik és felületi kialakítása is eltérő a nyáritól. A mély barázdák és a sűrű lamellák gondoskodnak arról, hogy jeges, havas, nedves útszakaszokon is optimálisan teljesítsen az autó. Persze ami télen ideális, az nyáron már kevésbé állja meg a helyét. Nem csak a fokozott kopás miatt célszerű tehát a téli gumit lecserélni és nyáron a megfelelő körülmények között tárolni.

 

Gumivásárlás alkalmával az online webshopok remek választásnak bizonyulnak, hiszen rendszerint széles a választék, sőt, nyáron akár akciós ajánlatokkal is gyakran találkozhatunk. A megfelelő, megbízható minőséget képviselő abroncs mellett törekedjünk arra, hogy időnként ellenőriztessünk olyan területeket, mint a fékbetétek, vagy gondoskodjunk az olajcseréről. A megfelelő szakemberrel plusz költségek és átverés nélkül tudhatjuk autónkat a megfelelő állapotban.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.