Egységben a sokféleség.

Ingatlan

Ingatlan eladási trükkök, így lehet könnyen eladni

Ingatlan eladási trükkök, így lehet könnyen eladni

Amennyiben már hosszabb ideje áruljuk a házunkat kevés sikerrel, akkor elgondolkodhatunk, mit teszünk nem jól. Vajon mi lehet a hiba? Hogyan adjuk el a házunkat rövidebb idő alatt?

Első lépésként talán gondoljuk át, hol van meghirdetve, milyen szöveggel és milyen képekkel. Gyorsan írjuk át a hirdetést nagyon frappánsan, egyedien, hogy minél többen ragadjanak ott. Próbáljunk olyan szöveget írni, amely teljesen egyedi, vonzó, valamint kiválóan van megfogalmazva. A képek szintén tükrözzék a házat, ne legyenek túl sötétek, de túl világosak se.

Minél több oldalon hirdetjük meg, annál jobbak lesznek az esélyek az eladásra. Ne csak ingyenes oldalon, hanem fizetősen ugyanúgy, valamint az újságokban szintén, a napilapokban vagy a hetilapokban. És ma már a különböző közösségi oldalakon is van lehetőség a hirdetésre, ezért ott úgyszintén érdemes feltenni.

Jó hír, hogy júliusban indul újra a szocpol (új nevén CSOK) lehetőség, melyet már a használt lakásra és felújításra is igénybe lehet venni. Tehát itt a lehetőségek kinyílnak, a lakásvásárlás megindulhat, ahol az eladók és a vásárlók jobban járhatnak. Ezért érdemes most eladni vagy vásárolni.

Ne essünk kétségbe, ha még nem adtuk el a lakásunkat, csak az előbb felsorolt tanácsokon gondolkodjunk el, hiszen ezek lehetőségek. Ha eddig nem figyeltek volna fel a vásárlók, a következő hónapokban biztosan ez meg fog változni, és az ingatlanpiac megindul a pozitív irányba.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.