Egységben a sokféleség.

Friss hírek

Kreatív kutyás plakátot csinált a reklámügynökség

Kreatív kutyás plakátot csinált a reklámügynökség

Arculattervezés, marketing és az online jelenlét kapcsán kiemelt jelentőséggel bír a kreativitás, hiszen egy jó ötlet a kezdő lépést jelenti a termékek és szolgáltatások későbbi eladhatóságához. A médiából már valószínűleg jól ismert kutyás plakát kiváló példa arra, hogyan érdemes aktualitásokat szem előtt tartva felhívni a figyelmet arra érdemes ügyekre. A Dog & Pony kreatív marketing és reklámügynökség szakértelmének köszönhetően ezúttal sikerült a figyelem középpontjába állítani a Vigyél Haza Alapítvány szerető gazdira váró kutyusait. 

Az ügynökség nagy tapasztalattal végez marketing és kreatív tevékenységet, de rendezvényszervezés és online jelenlét kapcsán is számtalanszor bebizonyította már hozzáértését. Mivel ez utóbbi minden korábbinál fontosabb szerepet tölt be a piacon való érvényesülés során, így nem mindegy, hogy a weboldalkészítés és a keresőoptimalizálás feladatait milyen szakértők végzik.

vigyelhaza3

Az aktualitások pontos ismerete legalább olyan fontos a területen, mint a kreatív gondolkodás, a megfelelő marketing stratégia kialakítása, és természetesen ezzel egyidejűleg a hatékony szövegírás. A Dog&Pony szakemberei pontosan tudják ezt, s mint a kreatív kutyás plakát kapcsán is bebizonyították, egyedülálló ötleteiknek köszönhetően érik el sikereiket időről-időre a területen.

Az Illatos úti kutyák örökbefogadó nap keretein belül történő megmentése, valamint életkörülményeik javítása olyan feladat manapság, amely minden állatbarát számára jelentőséggel bír. A Dog&Pony által szervezett kampány minden korábbinál nagyobb sikerrel zárult, aminek hála a számos szőrös négylábú lelt már otthonra, bebizonyítva a plakát szlogenének igazságtartalmát, miszerint ” a határtalan szeretet olyan ígéret, melyet csak egy kutya teljesít.”

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.