Egységben a sokféleség.

Műszaki

Melyik a legjobb laptop márka?

Melyik a legjobb laptop márka?

Az ilyesfajta kérdésekre, mint például a : melyik a legjobb… a legnehezebb mindig pontos választ találni, hiszen olyat valamiről, hogy a legjobb, általában nem jelenthetünk csak úgy ki. Azonban, mivel egyrészről szolgálhat az ember magának jelentős statisztikákkal bizonyos témakörökön belül pl. (szerviz vagy meghibásodási ráta bizonyos márka szerint lebontva). Másrészről pedig támaszkodhat több száz különböző ember saját véleményére, és tapasztalatára, talán nem is olyan nehéz egy bizonyos, top 5-öt felállítani. Ahonnan így könnyű szerrel, inkább már csak ízlés, igény, árkategória szerint, kiválaszthatjuk a nekünk való laptop márka termékét.

Szintén felmerülő kérdés, illetve fontos szempont, hogy éppen mire is akarjuk használni a laptopunkat hosszú távon? Hiszen a márkákon belül egyáltalán nem mindegy, hogy például egy adott gépet, tegyük fel zenei munkára, videózásra, vagy éppen játékokra akarunk alkalmazni. A konfiguráció ugyan is, mint belső alkotóelem, ami a külsőt leszámítva a legfontosabb, nagyrészt ezen kritériumok alapján változik. Ez alapján már rájöhetünk, hogy sajnos lehetetlen olyan gépet találni, ami minden igényt lefedne. Így egyből más képet kapunk, ha feltesszük a kérdést, még is melyik lehet vajon számunkra a legjobb laptop márka…

Azonban, mivel én nem ismerem az ön igényeit, pénztárcáját és elvárásait, így a top 5-öt természetesen nem az imént említett kritériumok alapján, hanem népszerűség és az általános kedveltség alapján állítottam fel.

Tehát a top 5 laptop márka az internetes felhasználók értékelései alapján, amiket általános esetben a legtöbben kedvelnek ár/érték arányt,népszerűséget,megbízhatóságot,teljesítményt figyelembe véve:

1. Lenovo

2. Asus

3. Toshiba

4. Samsung

5. Acer

Fontos hozzátenni, ha viszont az ár/érték arányt nem vesszük figyelembe, már a top 3-ban végezne a(z) Alienware,Dell, és az Apple is.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.