Egységben a sokféleség.

Műszaki

Melyik a legjobb laptop márka?

Melyik a legjobb laptop márka?

Az AsusX54HR laptop kiválóan megfelel annak aki dolgozni, és annak is aki játékra használná többet. A gépet nagy teljesítményű Intel® processzorokkal és külön grafikus vezérlőkkel látták el, az USB 3.0 szabványnak köszönhetően pedig az átviteli sebesség az USB 2.0-nál tízszer gyorsabb. A ventilátorok sebességét a Power4Gear automatikusan szabályozza, ettől az átlagnál sokkal csendesebb munka és a hosszabb akkumulátoros üzemidő biztosított.

A gépírás problémamentességét és a pontosságot a Palm Proof technológiának lehet köszönni, ami letiltja a touchpadet. Az Asus X gépek jó minőségű és teljesítményűek. Az ASUS X modellek multimédiás élményt nyújtanak, mely egyrészt a nagy felbontású LED képernyőknek, másrészt a SonicFocus szoftveres finomhangolásnak köszönhető. Abszolút kompatibilis játékkonzolokkal, tévékészülékekkel és a szórakoztató elektronikai rendszerekkel.

Jó választás még az Acer Aspire One D270–26D modellje, Az Intel Atom processzor garancia a gyors számítási képességre valamint a felpörgetett online HD videó feldolgozásra. Ez a fajta gép elegáns megjelenésű, gyémánt, fekete, tengerkék és burgundi vörös színű fedelekkel kerül piacra. A multi-gesture érintőmező a teljes méretű billentyűzettel pedig kényelmessé is teszi a használatot.

A teljes méretű billentyűzet és a multi-gesture érintőmező kiváló navigációt tesz lehetővé. Csupán 1″ vékonyságával és 1,35 kg súlyával, az Aspire One 722 különösen mobilis. Ezen a laptopon az internetes filmek és klipek nézése kiváló, miel a HD kijelző maximális minőségű képmegjelenést biztosít.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.