Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Melyik a legjobb telefon?

Melyik a legjobb telefon?

Korunk egyik meghatározó kérdésére a válasz, mint mindig természetesen most se mondható túl egyszerűnek. Rengeteg, számtalan telefon márkát és típust lehetne górcső alá venni, majd pedig összehasonlítani, de tudván azt, hogy sokszor csak az ízlés kérdése a döntő opció, kár lenne belefogni egy ilyen volumenű projektbe. Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy a leginkább nyomravezető megoldás az, hogy ha az emberek többségének döntését tartjuk szem előtt.

Melyik a legjobb?
A piac mondhatni elég telített, ezzel mindenki tisztában is van, de még is kiemelkednek bizonyos márkák, amik a csúcson vannak az eladási számaikat, vagy éppen a népszerűségüket tekintve. Ide tartozik feltétlenül az : Apple,Samsung,Blackberry,Sony,HTC,Huawei,Nokia és az egyre inkább teret hódító Asus.

A legjobb telefonos szériák, illetve típusok az internetes kutatásokat és adatokat lekövetve a következőek :

HTC One M8,iPhone 5S és 6S,LG G3 és G4,Sony Xperia Z3,Samsung Galaxy S5 és S6, Galaxy Note 4, iPhone 6 és Plus,BlackBerry Passport,Nokia Lumia 830

Úgy gondolom a kérdésre legjobban az a bizonyos adat adhat mennyerő választ, hogy még is melyik telefon volt a legkelendőbb a vásárlok körében az utóbbi időket nézve. Ez a készülék pedig nem más, mint az iPhone 6S. Ez egy nemzetközi összesítésből derült ki, amit a Google irányított. Nyilvánosságra hozták egyébként a második hely nyertesét is. Ő pedig a Samsung Galaxy S6 lett.

Ezen adatok jó támpontot, adnak arra az esetre, ha nagyon rászorulna az ember egy elkövetkezendő telefonvásárlásra, aminek a nem titkolt célja beszerezni a “legjobb telefont”…

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.