Egységben a sokféleség.

Műszaki

Mire használjuk a tabletet és az okostelefont?

Mire használjuk a tabletet és az okostelefont?

Ma már szinte nélkülözhetetlenek az okostelefonok. Lassan odajutunk, hogy a tabletek is nélkülözhetetlenek lesznek. De mire is lehet ezeket használni?

Tegyük fel, hogy naponta utazunk reggel körülbelül fél órát a munkahelyünkre vagy az iskolánkba. Hosszú az út és unalmas. Mit tesz ilyenkor az ember? Lefoglalja magát, például előveszi a tabletjét, és megnéz rajta egy filmet. Vagy elolvas egy e-bookot. Esetleg zenét hallgat vagy csak simán játszik rajta.

A tablet olyan, mint a számítógép, csak kicsiben. Kényelmesebb is, hisz az ágyban is lehet használni. Sokan az utazás alatt olvassák el a leveleiket, és a fontosabb híreket. De vannak, akik filmet néznek abban az egy vagy több órában.

Játékokra is lehet használni persze, meséket nézni is. Nyelvet is lehet tanulni a tablet segítségével. Menetrendet is le lehet tölteni például. Jegyzetelni is nagyon hatékony, hisz rengeteg jegyzet programot találtak ki erre a célra. Csekket is fizethetünk be, mivel így kényelmesebb és gyorsabb.

Az okostelefont is nagyon sok mindenre lehet használni a telefonáláson kívül. Zenehallgatásra, videó nézésre, játékra, tanulásra. A komolyabb okostelefonokra, melyek több belső hellyel rendelkeznek, több programot és hasznos alkalmazást is telepíthetünk, például tanulás segítő alkalmazásokat. Minden bizonnyal, ha okostelefon vagy tablet van a kezünkben, akkor nem fogunk unatkozni. Csak utazás előtt érdemes feltölteni azokat.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.