Egységben a sokféleség.

Otthon

Nincs is jobb, mint egy kényelmes heverőn lustálkodni

Nincs is jobb, mint egy kényelmes heverőn lustálkodni

Másra sem vágyik, mint elnyúlni egy kényelmes ágyon, és átadni magát az önfeledt pihenésnek? Rohanó, elvárásokkal és kötelességekkel teli mindennapjainkban sokszor még arra sincsen elegendő időnk, hogy aludjunk. Amikor tehát végre magunkra zárhatjuk a lakás ajtaját, és csak a pihenéssel foglalkozhatunk, korántsem mindegy, hogy milyen bútorok állnak ehhez rendelkezésünkre. Az ágy körültekintő kiválasztására nem csak az éjszakai nyugalom miatt érdemes kiemelt hangsúlyt helyezni, hanem a napközbeni lustálkodás apropóján is.

 

Laza heverészésre és komoly alvásra ugyanúgy alkalmasak ezek a heverők. Elhelyezésük elsősorban nappaliba javasolt, de akár a gyermekszobában is helyet kaphatnak. Nagy előnyük, hogy közülük sok ágyneműtartós kivitelben kapható, tehát plusz tárolásra alkalmas helyet is kaphatunk esetükben. S hogy mivel érdemes tölteni az időt egy ilyen kényelmes ágyon? Legtöbben csak előkapjuk a laptopot, filmet nézünk, vagy igyekszünk bepótolni az éjszakai alvás során kimaradt órákat. Tény pedig, hogy van olyan elfoglaltság, amely képes teljesen kiszakítani a mindennapok mókuskerekéből, és egy egészen más világba repít el bennünket. Igen, nem más ez, mint az olvasás!

 

A hagyományos, papír alapú könyvek igencsak kezdenek kimenni a divatból, pláne azért, mert e-book formátumban olcsóbban hozzá lehet jutni még a legújabb bestsellerekhez is. Tény viszont, hogy akik szeretik a nyomtatott könyvek friss illatát, és az olvasásnak is megadnák a maga módját, azok még mindig előszeretettel választják a klasszikus formáját az olvasásnak.

 

A kényelmes heverőn történő pihenés arra is remek alkalmat teremt, hogy átgondoljuk, megszervezzük a mindennapi teendőket. Arra azonban figyeljünk, hogy a sokat emlegetett én-idő ne szenvedjen csorbát, hiszen nélkülözhetetlennek bizonyul energiáink megújítása érdekében. Napjainkban hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy erőforrásaink folyamatos kiaknázása előbb vagy utóbb azok kimerüléséhez vezethet. Egy kényelmes ággyal, néhány szabaddá tett órával, kedvenc filmünkkel, vagy egy kettesben töltött délutánnal azonban már nagyon sokat tehetünk a jobb közérzet és az energiák aktiválása érdekében. Akár online is rendelhetünk bútort, hogy még otthonosabbá és stílusosabbá tehessük lakásunkat, mely sok esetben a pihenés színtere is egyben.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.