Egységben a sokféleség.

Ingatlan

Panellakás felújítás tippek

Panellakás felújítás tippek

A lakásfelújítók közül sokan vannak, akik a panellakások nyújtotta keretek között kénytelenek megvalósítani elképzeléseiket. Ez a sokszor 50-60 négyzetméreten cseppet sem könnyű, pláne, ha a család nem csak két tagból áll. A küldetés azonban nem lehetetlen, a panellakás felújítás tippek segítenek azokban a kritikus kérdésekben, melyek leggyakrabban felmerülnek az ingatlan tulajdonosok körében.

A leggyakoribb probléma kétségtelenül a helyhiány. Mivel a beépített szekrények nagyok, és sokszor kihasználatlanok, érdemes elgondolkodnia azon, hogy kiveteti őket, vagy legalábbis korszerűbb ajtókkal látja el azokat az esztétikus megjelenés érdekében. Amennyiben a lakás elrendezése megengedi, egyes falak eltávolításával tágas belső tereket hozhat létre, melyek a panellakás felújítás tippek szerint sem hasonlítanak cseppet sem a hagyományos, elavult panel kialakításokra.

A régi ablakokat megéri újakra cserélni a hőszigetelés érdekében, mivel a külső falak szigetelése nem oldható meg könnyen panellakások esetében, erre gyakran csak az egész házra vonatkozóan kerülhet sor. A korszerű műanyag nyílászárókkal kapcsolatban azonban érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy a szellőztetésre különös gondot kell fordítani a penész megjelenésének megakadályozása miatt. 

A panellakás felújítás tippek természetesen csak úgy állják meg helyüket, ha megegyeznek egyéni elképzeléseivel. Kreatívan az apró fürdőszobák is átalakíthatóak, s akár sarokkád, vagy a régóta vágyott zuhanykabin is helyet kaphatnak benne. Még nincs késő nekikezdeni a munkálatoknak, hiszen a nyár javában tart.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.