Egységben a sokféleség.

Ingatlan

Pihenés a kertben – néhány ötlet

Pihenés a kertben – néhány ötlet

Amennyiben pihenésre vágyunk, helyezzünk ki kertünk több pontjába székeket, padokat, függőágyat. Öröm megpihenni rajtuk egy-egy fáradt nap után. De hova és mit érdemes elhelyezni?

Keressünk egy nagyobb fát a kertünkben. Ha találtunk, az árnyékába tehetünk kis kerti padot, vagy rönkszéket. Kényelmes és hűs megoldás. Egy forró napon például remek lehetőség. Legjobb erre egy nagyobb diófa árnyéka. Persze a függőágy sem egy rossz megoldás. Pihentet és kényeztet is egyben. Ehhez pedig kettő jó erős fára lesz szükségünk. Ami természetesen nincs messze egymástól. És minket is elbír. A függőágyat esőben ne hagyjuk kint.

A fatetővel ellátott pihenőhely kivávó lehet még esőben is. A fatetőt csupán négy oszlopra kell erősíteni, és máris kész egy csodás kis hely. Alatta elfér egy asztalka, néhány szék, és persze mi szintén. Eshet a meleg nyári eső, mi akkor is folytathatjuk kint a zavartalan pihenést. Mi sem lehet ettől kellemesebb.

Kiváló pihenést nyújthat például a szabadban, a fűben való fekvés, ülés. Közben lehet hallgatni a madarak, a fák hangját. Legjobb erre, ha viszünk párnákat, babzsákot, amiknek persze nembaj, ha füvesek lesznek. Pláne ott a legideálisabb pihenni, ahol nem hallható a forgalom. Csak a természet lágy és halk hangja szól.

Tehát itt a jobb idő, töltsünk több időt a szabadban. Pihenjünk, töltődjünk fel egy fárasztó és hosszú nap után. Igyunk finom teát, vagy kávét a kinti pihenőhelyek egyikén. Kiváló és csodás élményben lesz részünk. Persze csak ott lehetséges a biztos pihenés, ahol nem hallható a zajos forgalom.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.