Egységben a sokféleség.

Friss hírek

Tokaji szüreti napok 2015 – fesztivál programok

Tokaji szüreti napok 2015 – fesztivál programok

Immáron 83 éve minden október első hétvégéjén megrendezésre kerül a magyar borkultúra megünneplésére Tokajban a szüreti fesztivál.
Idén is kiemelkedő szórakozási lehetőségeket ígér. Olyan híres előadók fellépésére számíthatnak, mint Kasza Tibi, Kelemen Kabátban és a Magna Cum Laude zenekar.

 A program első napján megtekinthetőek lesznek már a délelőtti óráktól Bodák Ferenc ismert sajtkészítményei. Ezek a finom kóstoló-falatkák kecske és tehéntejből készült különlegességek.

Eközben elmélkedhetnek Németh Anett kő-kép festményein a Paulay Borházban. Ezen a napon délután 15.00-kor megnyitja a Helios-Art Retro Fotóklub is saját kiállítását. A társulat 8 évvel ezelőtt alakult 10 fővel, céljuk a tehetséges művészek ismertté válása.

Még ezen az estén Kertész Ricsi ( A Comedy Centralról ismerhetik Ricsi fiú néven) szórakoztatja a közönséget. Róla tudni illik, hogy a Dumaszínház legújabb tagja, humoros történetei senkit sem hagynak nevetés nélkül hazamenni.

Őt követi közvetlenül gyönyörű hangjával és remek zenéjével Kasza Tibi. Később a Barabonto magyar rock-punk zenekar, majd Dj. Graffy zenéjére ünnepelhetnek.

Október 3.-án reggel “Csicsörke” házi lekvárok kóstolója, majd szőlő és mustkóstoló várja az érdeklődőket.

A délután folyamán térzene fúvózenekarral, magyar nóta operett, és akusztikus élőzene hangjait hallhatják. 14.00-tól kezdődik a felvonulás, ezzel egy időben irányított pincelátogatások lesznek 1500 Ft/fő áron.

Vasárnap ( Október 4. ) a tokaji Rákóczi várat tekinthetik meg, majd az Agyagbanda zenél. Délután Tompeti és Barátai szórakoztatják a kicsiket és nagyokat. Estére a Magna Cum Laude zenekar zárja majd a 2015-ös Tokaji szüreti fesztivált.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.