Egységben a sokféleség.

Utazás

Utazás előtt pakolás avagy hogyan érdemes pakolni?

Utazás előtt pakolás avagy hogyan érdemes pakolni?

Végre elérkezik az egyhetes pihenés, hű de jó is lesz. Van sok ötletünk, mit csomagoljunk el, milyen ruhákat vigyünk. Egy hét az nem egy vagy kettő nap, hanem attól hosszabb. Ahogy gondolkodunk, rájövünk, hogy nagyon sok mindent magunkkal kell vinnünk, a személyes holminkon kívül sok-sok ruhát is. De hogyan pakoljunk össze? Talán segítségünkre lehet néhány ötlet ebben.

Először próbáljuk összeállítani a színeket, attól függően, milyen útra megyünk. Ha üzleti útra, akkor kerüljön előtérbe a fekete-fehér, ha viszont csak pihenni megyünk, akkor lehet színesben is gondolkodni. A nadrágokból nem érdemes hetet becsomagolni, elég az is, ha csak hármat teszünk el, és váltogatva húzzuk fel azokat.

A felsőkből viszont tehetünk minden napra másikat, esetleg némi kiegészítőt is, sálat mondjuk. A zokniból és a többi kiegészítő ruházatból is érdemes minden napra pakolni, hisz azok már kisebbek, kevesebb helyet is foglalnak el.

Az utazótáskánkba próbáljunk meg úgy belepakolni, hogy használjunk ki minden helyet. Szerezzünk be apró samponos és egyéb apró dolgokat, melyek szintén kis helyet foglalnak csak el. Nem árt beszerezni utazó varrókészletet is, valamint a legfontosabb gyógyszereket szintén.

Ha autóval megyünk, akkor nem baj, ha több utazótáskát is viszünk, hisz elfér az autóban. Viszont, ha busszal vagy vonattal utazunk, akkor próbáljunk egy bőröndbe belepakolni. Kényelmes megoldás, ha van hátizsákunk, és abba tesszük az útra a szendvicseket és az italt.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.