Egységben a sokféleség.

Esemény

Az alkotó és az alkotás öröme

Az alkotó és az alkotás öröme

Ha szeret alkotni, vagy szereti a kreatív és egyedi kézműves alkotásokat, akkor mindenképp látogassa meg Pécsett az AszPIK Alkotói Piacot. Remek hangulat, kitűnő és egyedi kézműves alkotások.

Új embereket ismerhet meg, ha ellátogat a Csinos Presszóba, mivelhogy ott lesz a vásár december 6-án, szombaton.  Családias hangulat, csupa kedves ember, akiket megismerhet. Persze, ha ön is nyitott személyiség, és kész befogadni az újat. Talán még tanulhat is valami új, valami jót az ottani emberektől.

Ez a vásár azért más, mint a többi, mert ott házi gyömbérszörpöt valamint limonádét kínálnak fel, és családias hangulatban zajlik az egész vásár. Megismerkedhet az alkotókkal, művészekkel és az oda látogatókkal egyaránt. Lehetősége lesz szorosabb kapcsolatokat is kialakítani egy-egy emberrel.

Ezen a napon a gyermekek lesznek a középpontban,
mivel mikuláskor lesz a vásár. Hozza el a gyermekét is, örülni fog neki.  Játszhat, mert lesz játszóház is. Valamint a lengyel konyha kerül még előtérbe.

Ne unatkozzon a hétvégén. Ha Pécsre látogat, nézzen be a vásárra, megéri. Már csak a hangulat kedvéért is. És persze a sok-sok egyedi kézműves alkotás szépsége miatt is. Mindegyik alkotás csodásan gyönyörű, és még ötletnek sem rossz. A piac alkalomról alkalomra több kiállítót és érdeklődőt vonz, hiszen a belváros szívében a maga hangulatával egyedülállónak mondható.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.