Egységben a sokféleség.

Esemény

Budapesti SzeptEmber Feszt 2014

Budapesti SzeptEmber Feszt 2014

Mai naptól indul Budapest legnagyobb kulturális és gasztronómiai fesztiválja. A népligeti SzeptEmber Feszt a hírességek és a rekorder telek rendezvénye. 2000 óta vált Budapest legnagyobb gasztronómia fesztiváljává. Évről évre csúcs rekordok születnek. Elmaradhatatlan programja a Magyarországi Rekordok Napja. A főzés a főzőversenyek és más vetélkedők, izgalmas családi vagy baráti programot ígérnek.

Ezen kívül a három napban gyermekprogramok, színpadi és koncert előadások gondoskodnak a jó hangulatról. 2014-től MetalWar új névvel a RockOn Fest is társául szegődik a rendezvénynek. A fesztivál megnyitása szombaton 11 órakor kezdődik ágyúlövéssel. A hivatalos megnyitó alkalmából a Pándi tüzérek korabeli ágyúkból díszlövéseket adnak le Tarlós István főpolgármester vezetésével.

Ismét fotópályázatot hirdet a SzeptEmber Feszt. A pályázatra a 2014 szeptember 5 és 7 között a Népligetben megrendezett SzeptEmber Feszten készített fotókkal lehet pályázni az alábbi három témakörben: gasztronómia, életképek és koncert. 2014 szeptember 21-ig lehet beadni a pályázatot. A pályamunkákat a témakör megnevezésével tudjuk elküldeni az info@szeptemberfeszt.hu e-mail címre. A tárgymezőben a fotópályázat valamint a témakör nevét kell feltüntetni.

A fájl nevének tartalmaznia kell a beküldő nevét. A képek rgb vagy jpg formátumban hosszabbik oldalán 800 pixelnek kell lennie. Természetesen több képet is be lehet küldeni egy témakörben. Témakörönként egy nyertest hirdetnek. Fellépők: Rácz Kati és a Flush, Nagyferó és a Beatrihe, MC. DC. Szeptember 7-én: Czanik Balázs aerobic edzést tart.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.