Egységben a sokféleség.

Esemény

Budavári borfesztivál és borkiállítás 2014-ben

Budavári borfesztivál és borkiállítás 2014-ben

2014 szeptembert 10-14. között a Budai vár teraszain lesz Magyarország legnagyobb borszakmai rendezvénye. Olaszországot látja idén vendégül a Borfesztivál. Fellép a Fool Moon, az Irie Maffia, és Rúzsa Magdi, Bognár Szilvia és az etNoé, Csík Zenekar . Ott lesz még a Kertész Táncegylet, Alba Regia Táncegyüttes, Ghymes együttes, és a Fitos Dezső Társulat is. A bornak számos jótékony hatása van, mértékkel fogyasztva. A Borfesztivál témája ebben az évben a bor és az egészséges életmód lesz.

A fesztivál előtt szeptember 8.-án 9.-én ismét kétnapos kurzus lesz a népszerű boregyetemen. A kurzust szakemberek tartják, amelyet színvonalas, érdekes, borkóstolóval kötnek egybe. Hasznos információval gazdagodhatnak a szakemberek, valamint a borbarátok is.

A budai borfesztiválon, szerdán és csütörtökön előre meghirdetett borpárok lesznek bemutatva, amiket természetesen meg is lehet kóstolni. Ami a rendezvényen újdonság, hogy a több mint 200 borászat szinte az összes szőlőfajtát lefedi. A kiállítók szerdán és csütörtökön 14 és 19 óra között biztosítják a borpárok kóstolási lehetőségét.

A 16. alkalommal rendezik meg a borárverést. Számtalan program lesz még . Ilyen például a szombaton és vasárnap 11 és 17 óra között megtartott babó kézműves foglalkozás az Oroszlános udvarban, ahol lehetőség van ajtóra és falra díszt, valamint kézlenyomatot is tudnak készíteni a gyerekek. Megint lesz gyerekeknek ingyenes arcfestés. Az ACE Telekom működésével idén is ingyenes lesz az internet.

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.