Egységben a sokféleség.

Szórakozás

Családi programok hétvégén – filmnézés kicsinek, nagynak

Családi programok hétvégén – filmnézés kicsinek, nagynak

Elérkezik a várva várt hétvége. Pénteken hamarabb megy az idő is, mivel sok embernek ez az utolsó munkanapja. Vidámabbak és felszabadultabbak ezért általában. Sokan meg is szervezik a hétvégét, hogyan is töltsék el azt. Vannak, akik a baráti körükkel töltik a pihenőnapjukat, míg mások viszont a családjukkal.

Mivel szombaton nincs iskola, és soknak hétvége van, ezért nem kelnek fel korán, sem szombaton, sem vasárnap. De ez így is van jól, szükséges az embernek a megfelelő pihenés. Ezért, mivel szombaton nem kell korán kelni, családi körben elterjedt szokásnak számít a családi filmnézés péntek vagy szombat este, esetleg mindkét alkalommal.

Ez a könnyebbik része a dolognak. A nehezebb, hogy milyen filmekre essen a választás. Nagyon fontos, hogy a gyerekek életkorát is figyelembe kell venni. Ha még nagyon fiatalok, nem szabad erőszakos filmet nézniük. Meg kell kérdezni mindenképp őket, akarnak-e például lövöldözős filmet nézni.

Vannak internetes oldalak, melyekről igazán nagyon jó, erőszakmentes filmeket lehet letölteni. Fontos, hogy olyan filmre essen a választás, melyből tanulhat a gyerek, melynek legyen komoly mondanivalója, és egyben nézhető is legyen a gyerek számára.

Sok animációs film is létezik, melyek nagyon szépek, tanulságosak és egyben rettenetesen izgalmasak is. A gyerekeknek igazán nagyon jó esti program lehet egy animációs film is, például. Tehát lehet keresni filmeket, animációs filmeket, mert van elég sok, mely megfelel a kisebbeknek is. Ha ez kész, akkor lehet rágcsálókat előkészíteni, és italt is, és már indulhat is az otthoni mozizás.

 

hozzászólások

Hozzászólások

Szóljon hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

©2019 Euvonal.hu – Euvonal. Minden jog fenntartva.